Alexandru cel frumos :)

Bună fetelor? Ce mai faceți? Câți dintre noi au un soț, prieten, verișor, unchi sau frate care poartă numele Sfântului Alexandru?!  Știați că în data de 30 august îl Sărbătorim împreună cu Sfinții Ioan și Pavel cel Nou, patriarhii Constantinopolului? Pentru a marca această ocazie Alta Cosmetics după cum ne-a obișnuit s-a gândit la noi și vine cu o super ofertă – 20% reducere la parfumul ALEX, un parfum oriental – condimentat . Acest parfum este ca o bucurie neașteptatã cu note incitante și proaspete de grepfrut, mentã și mandarine roșii. Promite și farmecã. Notele intense date de trandafir și scorțișoarã vã vor face sã ieșiți constructiv în evidențã în orice împrejurare. Un parfum special creat pentru bãrbatul puternic și protector. Acest parfum poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Iată ocazia perfectă pentru a face un cadou perfect persoanei iubite sau celor dragi, purtatori al acestui nume … sau nu! Chiar daca pe soțul meu nu îl cheamă Alex probabil îi voi face o surpriză și voi profita de această super-ofertă!

Pe această cale vreau să le urez la mulți ani și toate cele bune tuturor persoanelor care poarta numele Sfinților Alexandru, Ioan și Pavel cel Nou, patriarhii Constantinopolului.

Vă pup și vă invit să profitați de ofertă cât încă este caldă deoarece stocul este limitat! Grabiți-vă! xoxo, Elena

Oferta Sf. Alexandru (1)

Reclame

7 gânduri despre “Alexandru cel frumos :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s