Sursa frumusetii – Beauty Water Q10

logo-text

Bună fetelor! Iată că mi-am făcut timp şi astăzi revin cu un nou articol! Cu ceva timp în urmă, de cum m-am trezit, curierul a sunat la uşă şi mi-a înmânat o cutie mare, nu ştiam ce poate să fie; fiind foarte curioasă am deschis-o imediat  şi surpriză, un izvor de frumuseţe mi s-a arătat în faţa ochilor! Auzisem de ceva vreme de miraculoasa Beauty Water dar niciodată nu am avut ocazia să o încerc, aşa că surpriza şi totodată cadoul pentru ziua mea (care se apropie cu paşi repezi), a reprezentanţilor BeautyWater România m-a bucurat enorm, de aceea în acest articol voi încerca să vă prezint mai pe larg ce este această apă miraculoasă, ce face ea, ce conţine şi o face atât de specială, deci, pregătiţi-vă de o lecţie intensivă de biologie!

DSC_0351

Pentru cele care nu ştiu beautywater® Q10 este prima băutură pentru frumuseţe din România; o băutură wellness care îţi asigură necesarul zilnic de coenzima Q10 şi ţi-l suplimentează pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandată). beautywater® Q10 dispune de inovatoarea formă solubilă de coenzima Q10 pentru o mult mai bună biodisponibilitate. Acest lucru presupune creşterea nivelului de absorbţie şi acţiune asupra ridurilor, dar şi asupra procesului de îmbătrânire, în general.

Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu o acţiune intens regenerativa, chiar la nivel celular, acesta conţine 30 mg coenzima Q10 şi 6 mg vitamina E. În anul 2004, cercetătorul japonez Y.ASHIDA, a constatat că la o cantitate de 60 mg Q10 consumată zilnic (cantitate conţinută în două sticle de beautywater® Q10), în mai putin de 14 zile, profunzimea ridurilor şi suprafaţa acestora se poate reduce vizibil cu mai mult de 30%. 

beautywater® Q10 a înţeles că mai important decât consumul însuşi de suplimente nutritive, este asigurarea asimilării locale într-o măsură cât mai mare şi într-un timp cât mai scurt. Toate aceste lucruri fac parte din grija pe care o acordăm frumuseţii şi sănătăţii noastre şi dacă dorim să avem rezultate, aceste aspecte nu pot fi neglijate. Altfel, ne oprim la jumătatea drumului, cu aceleaşi aşteptări şi efort, dar cu rezultate minime.  De aceea, prin realizarea unei băuturi-sursă de frumuseţe şi sănătate, beautywater® Q10 a dorit să ofere soluţia completă în fiecare zi, pentru a te asigura că toţi nutrienţii promişi vor ajunge unde trebuie, când trebuie şi cât trebuie!

beautywater® Q10 este o băutură fresh, dar cu ingrediente speciale.. Apa frumuseţii tale este o băutură răcoritoare necarbogazoasa, cu un continut scăzut de calorii  (17,6 kcal/100ml), într-o sticlă de aluminiu, care protejează coenzima Q10, sensibilă la lumină. Coenzima Q10 este prezenţă în procentul ideal de 100% pentru nevoile zilnice, adică 30 mg, dintr-o sursă 100% naturală: drojdia. Aceasta nu afectează gustul plăcut de grapefruit, iar datorită capacului filetat, se păstrează proprietăţile şi aroma, chiar şi după deschidere. În ajutorul frumuseţii tale soseşte şi vitamina E într-o concentraţie de 50% (6 mg) din doza zilnica recomandată.

DSC_0071

În continuare vă voi răspunde la câteva întrebări importante! Şi anume…
Ce este Q10?
Coenzima Q10 (CoQ10, Ubichinona) este o substanţă cu un rol asemănător vitaminelor, prezentă în toate celulele organismului, în special a celor cu activitate foarte intensă: inimă, ficat, creier. Este indispensabilă, datorită rolului major deţinut în producerea de energie necesară desfăşurării normale proceselor biochimice ale celulelor organismului (este implicată în toate procesele producătoare de energie şi în stocarea energiei în celule). De asemenea, are rol important ca antioxidant prin inactivarea radicalilor liberi responsabili de distrugerea celulară. Coenzima Q10 este o componentă importantă a celulei.

Ce poate să facă coenzima Q10 şi ce rol joacă ea în ciclul vieţii unei celule?
Fiecare celulă din corpul nostru este piesa unei vieţi concentrate: o mică parte din noi este activă constant şi caută să-şi rezolve sarcinile. Cu toate că protecţia corpului nostru faţă de factorii externi este dată de vitalitatea mişcărilor şi rezilierea muşchilor celulei, fiecare dintre aceste sarcini se bazează pe faptul că celula poate genera suficientă energie. Adenozin Trifosfat (ATP) este ca un combustibil universal al celulei, pentru metabolismul nostru. ATP-ul nu este ceva pe care să-l putem asimila din alimentaţie, ci trebuie să fie mai întâi produs de fiecare celulă. Deficienţa coenzimei Q10 poate duce la afectarea transportului de electroni în lanţul respirator mitocondrial, cauzând astfel o înmulţire a radicalilor de oxigen, lucru care va creşte stresul oxidativ şi în final va afecta lipidele prin peroxidare. Toate acestea sunt considerate cauze pentru o serie de afecţiuni cum ar fi bolile cardiovasculare, cancerul sau maladii neurodegenerative. Mai multe studii au indicat că suplimentarea dietei cu această coenzima scade aceste riscuri.

Baza acestei coenzime este energia, care se găseşte sub formă de fructoză (zahărul din fructe). Pe parcursul procesului de ATP (care are loc la nivelul mitocondriilor celulelor), coenzima Q10 lucrează în trei din cei cinci paşi ai procesului şi de aceea o numim coenzima. În felul acesta se menţin în derulare procesele chimice care ajută la formarea ATP-ului. Odată cu acest proces, este dobândită 95% din energia întregului corp; aşadar fără coenzimă celulară nu mai avem energie.

Vitamina-substanţă similară coenzimei Q10, care de asemenea este cunoscută sub denumirea de UBICHINONA, este prezentă în toate celulele. Majoritatea celorlalte elemente necesare procesului sunt produse de corpul nostru. Această producţie a biosintezei de coenzimă Q10 necesită o varietate de vitamine şi elemente vitale. Dacă această concentraţie a coenzimei Q10 scade, metabolismul încetineşte. În altă ordine de idei, concentraţia coenzimei prezentă în mod normal în organism, nu are o valoare maximă. Aceasta înseamnă ca administrarea de coenzima Q10 este benefică pentru producerea ATP-ului şi odată cu acesta se produce şi îmbunătăţirea stării emoţionale. Acest lucru este foarte important, pentru că atunci când începem să îmbătrânim, concentraţia de Q10 din organism începe să scadă, în jurul vârstei de 30 de ani. Tinând cont şi de ultimele descoperiri ştiinţifice, o altă consecinţă a acestui lucru, este că procesul de îmbătrânire începe să aibă schimbări radicale. Acesta afectează pielea în prim stadiu, ca mai apoi să pericliteze sănătatea organismului nostru. Mulţi oameni de ştiinţă recomandă în mod deosebit o creştere a aportului de coenzima Q10 începând cu vârsta de 30 de ani. Doza zilnică recomandată este o cantitate de 30 mg pâna la maxim 200mg, peste 200mg fiind recomandat numai în cazul unei deficiente severe.

Ce este vitamina E şi cum ne poate ajuta ea să ne protejăm celulele de pericolele cauzate de oxidare?
Vitamina E este numele unui grup de 16 substanţe cu proprietăţi antioxidante care au fost descoperite în celule. Vitamina E poate fi găsită de exemplu în membranele celulelor umane, aşadar, în mod normal, în piele sau în afara celulei. Cea mai importantă sarcină a vitaminei E este de a proteja componentele acestor membrane de pericolele cauzate de oxidare. Această oxidare este cauzată de aşa numiţii radicali liberi, care sunt creaţi în procesul de metabolism al celulei. În membrana celulei, vitamina E protejează de pericolele pe care radicalii liberi îi pot cauza. În interiorul celulei, o altă sarcină a coenzimei Q10 este să protejeze proteinele şi ADN-ul de acest pericol.

Doar plantele pot genera vitamina E prin procesul de fotosinteză. Aşadar, noi suntem dependenţi de vitamina E, ca să ne protejăm celulele.

Doza zilnica recomandata de vitamina E este de 12mg. Doar o sticlă de beautywater® Q10 conţine 50% din doza de mai sus. O biodisponibilitate ridicată îl prezintă şi consumul de vitamina E solubilă.!

DSC_0059

Eh … sper că aţi înţeles ce am vrut eu să vă spun mai sus, că aţi căpătat un plus de cunoştinţe, că v-am trezit curiozitatea şi veţi avea plăcerea să încercaţi acest produs minune! Apa are un gust bun cu o uşoară aromă de grefă, vine într-o sticlă de 250ml, cool, de aluminiu cu un design chic. Recomand ca această apă să fie consumată rece! Consumând zilnic câte o sticlă, timp de aproximativ două săptămâni pot spune că am sesizat anumite rezultate, pielea mea este mai luminoasă, mai elastică şi pare mai sănătoasă. Cred că îşi face treaba şi efectul, iar dacă voi continua să o consum sper că voi arăta ca la 20 de ani … glumesc …!

Această apă minune poate fi comandată de pe site-ul BeautyWater având două posibilităţi de coamandă! Puteţi comanda un bax de 8 sticle la preţul total de 91,92 de lei sau un bax de 30 de sticle la preţul de 329,7 lei! Comanda o puteţi plasa accesând acest link!

Vă invit să fim mereu tinere să încercaţi beautywater Q10 şi să vă minunaţi de rezultate!

Vă invit la un pahar de Beauty Water şi aştept comentariile voastre! V-am pupat! xoxo, Elena

DSC_0063a

Reclame

13 gânduri despre “Sursa frumusetii – Beauty Water Q10

  1. Buna Elena…norocoasa mai esti tu…primesti atatea bunatati si cadouri…suna interesant este prima data cand aud ceva despre apa aceasta..s-ar putea sa incerc si eu sa vad ce si cum…apropo am primit mostrele de la Vichy (indrumata de tine am accesat link-ul si le-am primit gratuit sa le testez) tare m-am bucurat cand le-am gasit in casuta postala…mersi si te pup:*

    Apreciază

  2. Am auzit de ceva vreme de aceasta apa -minune ,cred ca este adusa in Romania de catre Dana Savuica si bineinteles ca sunt curioasa sa incerc si eu dar mi se pare totusi cam scump un tratament de 1 luna ( ca sa isi faca pe deplin efectul sunt sigura ca nu merge sa bei doar 1 -2 saptamani si de asemenea trebuie sa il repeti la un anumit interval ) la 300 si ceva de ron , asta este o sa raman doar cu dorinta de a incerca .

    Apreciază

  3. Am incercat si eu aceasta apa si asa cum spui s-au vazut ceva rezulatate, nu foarte multe dar macar s-a intamplat ceva! Mi-ar placea sa mai tin o cura de o luna din nou, poate acum rezultatele vor fi mai mari! Frumos articol! Te pup!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s