Sleek MakeUp este cadoul perfect de sarbatori!

Bună fetelor! Mâine este Crăciunul, iar după cum ați putut vedea pe pagina mea de facebook, anul acesta Moș Crăciun a  fost foarte darnic cu mine! Sunt foarte bucuroasă că atât de multă lume s-a gândit la mine și vreau să le mulțumesc enorm pe acestă cale, aceste lucruri mă fac să mă simt foarte specială!

Printre cadourile superbe pe care le-am primit, se afla și invitația Make-up Shop de a participa la o frumoasă campanie, acesta însoțită de 3 produse extraordinare Sleek Make-up.
După cum știți sunt o mare iubitoare a produselor Sleek, încă de la începutul carierei mele în această lume primele palete de calitate au fost paletele Sleek, iar pe parcursul timpului am reușit să îmi achiziționez o mică colecție.

Pentru cei care încă nu știu Sleek Make-up este un brand cu peste 20 de ani de activitate și dăruire pentru arta frumosului, machiajul. Sub numele acesta se află produse și accesorii de make-up de foarte bună calitate, existând o gamă largă ce acoperă toate nevoile în materie de make-up! Sleek ne oferă produse de calitate, rezistente, spornice, culori foarte pigmentate, toate acestea la prețuri foarte accesibile, toți acești factori aducându-i renumele și aprecierea de astăzi, fiind una dintre cele mai apreciate firme de cosmetice din lume.

Până acum în colecția mea de aflau șapte palete Sleek și anume Curaçao 656, Ultra Matts V1 730, Ultra Matts V2 731,  Au Naturele 601, Bad Girl 596, The Original 594, Glory 767, kit-ul pentru conturarea și iluminarea feței Sleek Contour Kit în varianta Light, două blush-uri în nuanțele Flamingo și Lifes a Peach, iluminatorul lichid Glisten Me – Liquid Iluminator – Goddess 875, corectorul Camouflage Concealer – Extra Light 932, setul de cinci pensule Fixx by Sleek și o oglindă Sleek. Puteți spune că nu iubesc produsele Sleek?! Cu toate astea vă asigur că nu voi fii subiectivă!

Datorită cadoului din partea Sleek România, la colecția mea de machiaj s-au adăugat 3 noi produse superbe, exact pe gustul meu și anume, paleta de 12 culori Sleek Showstoppers, Blush-ul în nuanța Golden Rose 926 și eyeliner-ul cremă InkPot.

DSC_1545d

Toate aceste produse au făcut un cadou foarte frumos fiind unul special și de efect. Cred că orice fată dacă ar primi astfel de produse ar fii extrem de încântată! Prețul este unul foarte convenabil, calitatea produselor este una excepțională, astfel aveți posibilitatea să faceți un cadou de calitate dar accesibil persoanelor dragi din viața voastră. Dacă încă nu știați sau nu v-ați dat seama, reprezentantul oficial Sleek Make-up UK în România este site-ul Make-up Shop.ro, de pe acest site puteți achiziționa oricând, orice și oricâte produse Sleek doriți pentru a aduce fericirea în viețile cât mai multor fete, acum de Crăciun!

În continuare vă voi prezenta, așa cum v-am obișnuit pe rând, fiecare produs în parte și voi începe cu:

1. Paletă de 12 farduri Sleek Showstoppers – 45,99 lei

1

Paleta conține 12 farduri frumos alese care reușesc să compună o paletă de mare efect, versatilă și foarte practică. Cu ajutorul ei putem crea atât machiaje simple, de zi, cât și machiaje intense perfecte pentru o nuntă sau o ieșire nebună în club, așa cum îi spune și titlul utilizându-te de această paletă poți crea look-uri fabuloase, ce fac ca atunci când pășești în club toată acțiunea să se oprească pentru ca tu să poți fii admirată. Aceasta paletă este una specială, deoarece în ea se reunesc culori de diferite nuanțe și texturi, lucru mai greu de găsit la paletele Sleek, acoperind o gamă variată de nuanțe, de la roz până la albastru. În paletă se regăsesc 5 farduri mate și 7 farduri sidefate.

2

Culorile sunt vii, intense, puțin cremoase și nu foarte prăfoase, lucru care mă încântă. Se blenduiesc foarte bine și  sunt foarte rezistente, reușind să reziste foarte mult pe pleoapă, asta în cazul utilizării unei baze foarte bune. Mai jos găsiți swatch-urile acestor farduri, pentru a vă convinge de cele spuse mai sus.

3

Nu pot spune că este ceva ce nu îmi place la această paletă. Este foarte versatilă și are nuanțe foarte plăcute lucru ceea ce mă încântă foarte mult. Îmi place ambalajul tuturor paletelor, este dintr-un plastic foarte rezistent, paleta are o oglindă mare, fardurile sunt așezate și alese cu cap, singurul lucru căruia nu îi văd întrebuințarea este aplicatorul căruia consider că ar trebui să i se găsească un înlocuitor mai profi. La un asemenea preț este o paletă absolut fantastică care își merită cu prisosință locul în colecția mea și chiar mă mir cum de nu am achiziționat-o până acum.

2. Sleek Blush – Golden Rose 926 – 30 lei

Blush

După cum ați putut citi mai sus sunt deținătoarea a altor două blush-uri Sleek, unul roz și altul portocaliu, sunt foarte încântată de ele, sunt nuanțe superbe, foarte rezistente pe ten și foarte spornice. Portocaliul Lifes a peach este unul foarte frumos și discret, perfect pentru tipul de machiaje pe care le port și le realizez, dar făcând cunoștință cu noua nuanță Golden Rose pot spune că am rămas impresionată de aceasta și efectul pe care îl crează pomeților. Este un portocaliu-trandafir foarte plăcut cu reflexii aurii fantastice. Eu sunt absolut fascinată de această nuanță. Poate fii purtată și fără iluminator, reflexiile aurii făcându-și de minune treaba, lăsând pomeților un aspect rumen, sexy și sănătos. PERFECT! Poate în fotografii nu este redat cu exactitate efectul pe care acest blush îl crează dar vă asigur că este unul fabulos. Mi-am găsit un nou produs favorit!

5

3. Tuș gel Sleek Ink Pot – 32 lei

6

După cum știți look-urile arabian style sunt cele pe care le abordez cel mai des așa că acest tuș gel este mai mult decât bine-venit! Nu am avut ocazia să îl testez până acum, dar de cum l-am testat mi-a plăcut la nebunie! Este un tuș negru intens, foarte cremos, se usucă foarte repede, nu se întinde și rezistă foarte mult pe pleoapă, fiind un tuș rezistent la apă și la transfer. Cantitatea este una potrivită, un borcănel ce conține 4g de produs consider că îmi va ajunge aproximativ o lună, folosit zilnic! Din câte am observat cu o cantitatea foarte mică de produs reușesc să îmi conturez perfect ochii! Îmi place, știu că gurile rele vor spune multe, dar eu vă spun sincer că  încă un produs este adăugat pe lista produselor preferate de care nu ma voi mai putea despărți !
În poza de mai jos puteți vedea și un swatch al acestui eyeliner! Puteți observa culoarea de un negru intens! Am trasat două linii cu o pensulă specială, după trasarea primei linii am vrut să mă conving de rezistența acestui tuș și am rămas impresionată, în poză puteți vedea că linia este puțin întinsă, asta datorită faptului că am făcut testul când încă tușul era ud! În mai puțin de un minut tușul se usucă și puteți avea rezultate uimitoare ca în cazul celei de-a doua linii, linie perfectă și foarte rezistentă.

7

Sleek a lovit din nou și a reușit să mă cucerească prin calitate; niciodată nu m-a dezamăgit și nu cred că o va face vreodată! Sleekfan 4ever!

Pentru că nu puteam lăsa lucrurile așa, am realizat și o sesiune de machiaj, de data aceasta pe un model! Ies lucruri frumoase atunci când lucrezi cu produse bune! Sper să vă placă și vouă ceea ce am realizat cu produsele Sleek! Utilizându-mă doar de produse Sleek am realizat două machiaje, unul versatil, simplu care poate fii purtat ziua, dar foarte bine se poate încadra și în categoria look-urilor ușoare de seară, și un smokye eye intens, un look de seară perfect pentru o ieșire la un eveniment.

Look 1: Machiaj de zi 

8

Un look de efect, fresh, ușor și rapid de realizat și foarte versatil, putând fii purtat în orice fel de ocazie, atât la birou, cât și la o ieșire cu prietenii în oraș. Produsele folosite în realizarea acestui machiaj au fost: Pe toată pleoapa insistând în colțul intern și în arcadă am aplicat fardul Sparkle, iar pentru a da o notă de elegantă și un mic efect de smokey, în colțul extern am adăugat fardul Bad Girl. Totul a fost completat de o linie perfectă de eyeliner, ochii fiind conturați atât jos cât și sus cu tușul gel Sleek InkPot. Pentru că sprâncenele modelului sunt tatuate, am utilizat fardul Ultramattes V2 pentru a le defini. La sfârșit am adăugat un plus de sănătate și rafinament obrajilor cu ajutorul blush-ului în nuanța Golden Rose.  Și … VOILA!

9

Look 2: Machiaj de seară

10

Look sexy, perfect pentru o seară de sâmbătă în oraș. Un smokey eyes intens, cu efect de alungire, culori pastelate, ten radiant și pomeți perfect conturați.

11

Produsele folosite în realizarea acestui machiaj sunt după cum bine știți fardurile paletei Sleek Showstoppers după cum urmează: am început plin aplicarea fardului Sperkle în colțul intern al ochiului, apoi am continuat prin aplicarea fardului Bohemian, în continuarea acestuia adăugând nuanța Ultramattes V2. Trecerea dintre nuanțele Bohemian și Ultramattes V2 s-a realizat cu ajutorul fardului Au natural. Estomparea negrului Ultramattes în sus, către arcadă s-a realizat cu ajutorul fardului Bohemian, urmând ca sub sprânceană să fie aplicat fardul Sperkle. Tatuajul sprâncenelor a fost intensificat și el cu ajutorul fardului Ultramattes V2. Conturarea pomeților a fost realizată și de această dată cu blushul Sleek în nuanța Golden Rose.

12

Ce părere aveți de look-urile create de mine! Mie una îmi plac foarte mult! Voi pe care l-ați încerca? Aștept păreri și bineînțeles vă aștept cu poze în caz că doriți să experimentați ceva!

13

Concluzia nu poate fii decât una de bine! Iubesc produsele Sleek și nu ma voi sătura niciodată de ele! Dacă Moș Crăciun va dori să îmi mai facă astfel de cadouri le aștept cu brațele deschise! De altfel, după cum am mai sus, produsele Sleek MakeUp sunt categoric cadoul perfect pentru orice fată! Chiar și o paletă este de ajuns pentru a aduce un licăr de bucurie cuiva drag, de sărbători; sunt frumoase, aspectuoase și utile. Până la urmă orice fată se machiază la un moment dat, deci nimănui nu-i strică în casă un produs de calitate, mai ales când prețurile sunt atât de bune! Dacă doriți să achiziționați produse Sleek, vă reamintesc că o puteți face de pe site-ul Make-up Shop. Încercați produsele Sleek sau faceți-le cadou și sigur nu veți regreta! Eu sunt foarte încântată de produsele mele și cu siguranță cu prima ocazie colecția mea se va mări! Aștept comentariile și sugestiile voastre! Vă pup și vă îmbrățișez! xoxo, Elena

Reclame

14 gânduri despre “Sleek MakeUp este cadoul perfect de sarbatori!

  1. Darurile speciale vin la oamenii speciali asemeni ţie, draga mea Elena! ♥
    Meriţi tot ce-i mai bun şi mai frumos, iar toate astea vor veni mereu în viaţa ta ♥.
    Te pup cu drag, o seară minunată de Ajun, iar Crăciunul să-ţi fie minunat alături de cei mai dragi sufletului tău ♥.

    Apreciază

  2. Sunt superbe produsele, dar mai ales look urile !! eu le-as incerca pe toate daca mi le-ai face tu ! 😀 Esti super , ultra , mega talentata !!!!! ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s