Makeup Challenge

Buna dragile mele . Astazi vin cu o noua provocare pentru voi , impreuna cu Andrei care nu va fii numai PR-ul meu dar va avea si propria lui sectiune pe blog unde va posta despre activitatea lui , review-uri si multe altele  . Este o provocare noua pentru ca asa v-am obisnuit si iata cum suna: fiecare din noi a machiat cate un model, iar voi va trebui sa votati machiajul preferat fara sa stiti care din noi a realizat acel machiaj . Este foarte simplu, lasati un comentariu cu numarul machiajului favorit, iar la sfarsit vom alege o  castigatoare care va primi 5 produse Essence .

DSC_0731

DSC_0762 2

DSC_0784

DSC_0875

DSC_0763

DSC_0738 

DSC_0744

Acesta este premiul pe care il puteti castiga. Nu uitati sa dati un share si sa lasati votul dumneavoastra . Mult succes tuturor.

DSC_0906 2

Deoarece  Colectia Limitata de la Catrice nu si-a gasit inca castigatoarea, una dintre voi va fi fericita castigatoare a acesteia. SURPRIZA! Pe langa cea care va castiga premiul Essence ,dintre toate cele care vor vota voi alege prin random.org o castigatoare pentru colectia Catrice !

1441504_579614742086500_1667710402_n

Tinem sa le multumim modelelor noastre Madalina (nr.1) si Laura (nr.2) care ne-au ajutat sa realizam aceasta provocare .

Durata giveaway-ului      14.02- 08.03

Reclame

181 de gânduri despre “Makeup Challenge

  1. Votez nr. 1

    FB: Sarbu Claudia ( am dat share dar nu stiu sa iau link, am gasit asta (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
    Post by Sarbu Claudia.
    )

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s