Unboxing Stație de Călcat Philips PerfectCare Pure

 

Bună fetelor! De două zile pot să spun că sunt un BUZZer fericit, deoarece mă număr printre cele 100 de persoane ce au fost alese să testeze noile și revoluționarele Stații de Călcat de la Philips! De acum călcatul hainelor pentru mine va fi floare la ureche!!!

Pentru cei care nu știu BUZZStore este o agenție de marketing participativ care funcționează pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forță de influența, recomandarea unui prieten! Viziunea lor este aceea de a aduce companiile mai aproape de consumatori și de a crea un dialog direct cu aceștia.Untitled-1
Aceștia dețin o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri, adică noi), în continuă creștere, a căror părere contează atât pentru cei cu care intră în contact zi de zi în mod direct sau prin rețelele de socializare – prieteni, colegi, familie, cât și pentru dezvoltatori de noi produse și servicii.
Pe scurt, primim spre testare, în mod GRATUIT, cele mai noi produse și servicii lansate pe piață. Dacă ne plac (sau nu), ne exprimăm părerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau în discuții libere. Dacă dorești și tu să devi BUZZer și să primești produse GRATIS spre testare participând la campaniile viitoare, te poți înscrie accesând link-ul următor:-> http://buzzers.ro/invite/b6fa71caa268b68743d6ad723e6a9afc

Când m-am înscris la această campanie nu am știut dacă o să fiu aleasă, deoarece m-am înscris în toate campaniile de până acum și nu am fost selectată în toate, dar am sperat, deoarece îmi doream foarte mult să încerc acest dispozitiv, care sper să îmi ușureze viața, scurtându-mi timpul dedicat călcatului hainelor, deoarece eu sunt o persoană care calcă aproape toate hainele, de la șosete până la cearceafuri. Și uite așa, sperând am aflat în urmă cu câteva zile că am fost acceptată. Bucuria a fost imensă, dar nu la fel de imensă ca ieri când curierul a sunat la ușă și mi-a înmânat coletul. DSC_0167

Sunt familiarizată cu calitatea produselor Philips. De la aceeași firmă mai am un uscător de păr, o mașină de tuns, aparatul de cafea Senseo, un filtru de cafea, un epilator normal, dar și noul epilator cu lumină pulsată; chiar și vechiul fier de călcat era Philips, deci pot spune că la capitolul electrocasnice sunt fan al acestei firme. Dar iată că acum sunt fericită să testez noua stație de călcat Philips Perfect Care Pure în valoare de 859 lei, T.V.A. inclus.

DSC_0169

Produsul fiind unul destul de mare și cutia în care a venit este destul de voluminoasă. Am deschis-o cu suflet la gură, iar în cele ce urmează o să vă prezint pe scurt ce se află în această cutie și cum arată acest dispozitiv.

DSC_0171

Primul și cel mai important este ghidul BUZZerului, toate informațiile de care am nevoie și de care trebuie să țin cont pentru ca la sfârșitul campaniei Stația de Călcat să rămână la mine. Dacă nu îndeplinesc toate cerințele trebuie să inapoiez produsul sau am posibiltatea să o achiziționez, beneficiind de un discount de 50%.

DSC_0186 DSC_0187

Următoarele sunt 10 broșuri în care este prezentată întreaga gamă de stații de călcat Philips, special create pentru a le oferi prietenilor și a le împărtăși mai ușor experiența mea Philips.

DSC_0184

Pentru că fără ele nu aș fi reușit să deslușesc tainele acestei noi tehnologii!!! La prima vedere acest dispozitiv mi-a părut cam fioros, dar odată răsfoit manualul de utilizare teama mi-a trecut ca prin minune, iar o poftă de a-mi răsfăța hainele mi s-a trezit imediat.DSC_0188

Nu putea să lipsească nici Dirty Shirty – una dintre mascotele acestei campanii.O jucărie de pluș pufoasă, colorată și amuzantă.

DSC_0182

Pentru a furniza un abur pur și a prelungi durata de viață a stației de călcat am primit și două cartușe anticalcar, care își au locul în interiorul rezervorului cu apă. Prețul unui cartuș nou este 63 de lei.

DSC_0180

Ultima și cea mai așteptată este bineînțeles stația de călcat. O bijuterie. Are un aspect impunător, rezistent și foarte calitativ. A mea este mov cu alb. Firele de conectare la electricitate dar și cel cu abur au o lungime excelentă, cel puțin în cazul meu, firul ajunge perfect la priză, iar cel de abur se întinde pe toată lungimea mesei de călcat.

DSC_0174

Talpa este de tip T-ionicGlide, cea mai revoluționară talpă Philips, având calitate de 5 stele.Oferă un nou standard de alunecare şi de rezistenţă la zgârieturi pentru fiarele de călcat. Forma şi orificiile de ventilare asigură o distribuţie uniformă a aburului, eliminând cu uşurinţă cutele.

DSC_0176

Pe rezervorul de apă de 1,5l, destul de mare zic eu, se găsesc și 3 butoane ECO, ON/OFF și AntiCalc. În capătul de sus al acestuia există o clapă care permite securizarea fierului de călcat pe timpul transportului.DSC_0177Pe mâner se găsește un buton, ca un trăgaci, pentru dozarea aburului, acesta fiind singurul buton pe care fierul propriu-zis îl are. De coada acestuia există o etichetă care ne informează că talpa cu noua tehnologie Optimal Temp poate călca fără griji și fără alte setări de temperatură atât bumbac cât și blug, poliester, lână, mohair, angora, cașmir, chiar și mătase.

Îmi place foarte mult acest dispozitiv și mă bucur enorm că am posibilitatea să îl folosesc și sper să reușesc să îl păstrez deoarece al 6-lea simț al meu îmi spune că o să mă îndrăgostesc de el. Încă nu l-am folosit dar mâine este zi de călcat așa că, abia aștept să văd care cum stă treaba. Bineînțeles voi reveni cu păreri.

Voi ați încercat până acum stațiile de călcat? Dacă da, ce părere v-au lăsat? Ce părere aveți despre stația de călcat prezentată mai sus?

Vă pup și aștept cu nerăbdare părerile și comentariile voastre! xoxo, Elena

Reclame

22 de gânduri despre “Unboxing Stație de Călcat Philips PerfectCare Pure

  1. si eu am fost selectata in campanie si ma bucur foarte mult, sunt extrem de incantata de statia de calcat cu care calc foarte repede si nu am nevoie sa setez temperatura!

    Apreciază

  2. sa stii ca am un fier de calcat de la ei de 5 ani si inca e ca nou dar mi-as dori o statie de clacat daca mi-ar usura munca. sunt curioasa daca e grea, daca te doare mana cand calci. eu calc mai mult de o ora si uneori simt ca mana ma doare cel mai tare. :**

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s