Cadourile perfecte pentru sarbatori 2

Bună fetelor! Aşa cum v-am promis în articolul trecut iată că revin cu încă câteva idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, astfel mă voi strădui ca până la Crăciun să postez în fiecare zi un articol aici pe blog, iar odată la două zile un articol ce va conţine idei de cadouri perfecte şi accesibile oricui.

Astăzi mă adresez tot doamnelor, cu câteva pachete speciale scoase pe piaţă special pentru voi de către C-Thru, ştiu că vă plac foarte mult produsele lor din giveaway-urile organizate de mine astfel am ajuns la concluzia că acestea ar putea fi cadoul ideal pentru orice femeie de sărbători. Preţurile sunt foarte accesibile ca şi preţ şi vă asigur că orice femeie s-ar bucura să primească un astfel de pachet în dar de sărbători.

Sezonul sărbătorilor este perioada în care micile bucurii sunt declanșatoare de zâmbete largi și generoase. Pachetele de sărbători de la C-THRU au fost concepute pentru a face acel zâmbet să dureze.

Pachetul C-THRU Golden Touch

C-THRU EDT_DEO_GTouch_3D

Pentru femeia sofisticată și îndrăgostită de reflexele aurii, sărbătorile sunt încă un prilej pentru a străluci. Golden Touch este parfumul ideal pentru cele care construiesc aproape involuntar, în jurul lor, o aură de mister. Combinația generoasă a notelor de vârf de bergamotă, portocale roșii și coacăze conturează spiritul elegant al iubitoarelor de rafinament. Piersica, iasomia și pruna descriu latura sofisticată și puternic feminină, în timp ce moscul, lemnul de santal și patchouli spun povești despre farmecul irezistibil al încrederii în sine.

Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

 

Pachetul C-THRU Black Beauty

C-THRU EDT_DEO_black-beauty_3D

Împletitura intrigantă a parfumului Black Beauty reprezintă imaginea femeii misterioase al cărei univers este trasat cu note de citrice și condimente ce te duc cu gândul la seri romantice petrecute în faţa şemineului. Adierea ce o învăluie este îndulcită cu o inimă de vanilie și orhidee, ambele transpunând eleganța sentimentelor nobile și înclinația către artă și frumos. Totul este învăluit în arome de ambră, patchouli și lemn de santal.

Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

Pachetul C-THRU Lovely Garden

C-THRU EDT_DEO_LovelyGarden_3D

Bogăția naturii este transpusă în Lovely Garden, iar cele etern îndrăgostite de generozitatea covărșitoare a roadelor naturii se vor regăsi în accentele parfumului. Notele de vârf descriu pictura olfactivă a unui paner cu fructe precum pere, smochine, piersici și mere roșii. Zâmbetul diafan și gingășia unei priviri sunt imortalizate în inima parfumului din iasomie, trandafir și caprifoi, iar lotusul descrie eleganța naturală a spiritelor libere. Întregul tablou este completat de notele de mosc și de accente lemnoase.

Pachet Eau de Toilette, 30ml + Deo Spray, 150ml – preț 32 lei (deo CADOU)

Acestea sunt recomandările de astăzi. Sper că v-aţi făcut o idee şi că v-am uşurat munca în alegerea cadoului perfect. Toate seturile prezentate mai sus le puteţi găsi deja în toate rafturile magazinelor. Eu spun că asemenea preţ şi calitatea incontestabilă care recomandă produsele C-Thru şi pe care o cunoaştem cu toţii fac ca aceste seturi să fie cadoul ideal de sărbători pentru orice persoană dragă.

Vouă v-ar plăcea să primiţi astfel de cadouri de sărbători? Care este părerea voastră despre produsele C-THRU? Dar despre pachetele prezentate mai sus? Aştept părerile şi comentariile voastre! Vă pup şi vă îmbrăţişez!

Reclame

2 gânduri despre “Cadourile perfecte pentru sarbatori 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s