Cadourile perfecte pentru sarbatori 3

Bună fetelor! Pentru că aţi văzut că mă ţin de promisiuni iată un nou articol din seria Cadourilor perfecte pentru sărbători! Dacă încă nu v-aţi hotărât ce cadouri să alegeţi pentru persoanele dragi iată că vin şi de data aceasta cu câteva sugestii care sper să vă placă! M-am inspirat tot din preferinţele voastre, a femeilor din România, şi deoarece la ultimul giveaway organizat cu produse ale acestei firme, cu toate că premiul a fost cel mai mic dintre toate celelalte puse în joc, giveaway-ul a avut cel mai mare succes. De aceea şi nu numai iată-mă astăzi prezentându-vă pachetele cadou scoase pe piaţă de B.U. România în această perioadă, care cred că vor face deliciul publicului. B.U. a scos pe piaţă o gamă foarte variată de pachete la preţuri fenomenale accesibile oricui. Din experienţa mea, dacă veţi alege să faceţi cadou un asfel de set sigur nu veţi da greş.

Pentru sezonul sărbătorilor, B.U. a creat pachete speciale care celebrează spiritul tânăr şi vesel. Fiecare pachet spune o poveste şi caută o anumită stare de spirit pe care să o învăluie într-o stare de bine, parfumată. Iată în continuare gama foarte variată din care puteţi alege.

Pachetele B.U. Wild

B.U. Wild este parfumul celor care transformă provocările într-un stil de viaţă. Frumuseţea personalităţilor puternice şi dornice de aventură este redată de aroma intrigantă a nuferilor şi de notele verzi ce emană prospeţime şi energie. Cu o inimă de trandafir şi iasomie, latura feminină a nonconformistelor este împletită cu spiritul liber al acestora. Garoafa şi căpşuna sugerează jovialitate şi completează ludic un parfum cu tradiţie. Notele de bază, santal şi mosc, transformă mireasma într-o aromă caldă şi prietenoasă, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă.

Pentru a vă da puterea de a alege varianta favorită a miresmei voastre favorite B.U. Wild vine în 3 variante de pachete cadou.

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

EDT_DEO_Wild-Revival_3D

  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 leiNS_DEO_-Wild-Revival-_3D
  •  Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 leiNS_SG_Wild_3D

Pachetele B.U. Heartbeat

Căldura sărbătorilor de iarnă este transpusă în notele dulci ale parfumului Heartbeat. Uşor vanilat şi pudrat, acesta este compania perfectă pentru zilele reci ale noului anotimp, pe care le face mai prietenoase. Mireasma notelor de vârf, bergamotă şi fructe de pădure, emană energia şi veselia străzilor cu târguri de Crăciun, iar inima de trandafir şi frezie duce cu gândul la momentele petrecute alături de cei dragi. Moscul, lemnul de santal şi vanilia au puterea magică de a îmbrăca albul zăpezii în file de poveste. Iar la fel ca în cazul miresmei Be wild, pachetele Heartbeat vin în trei variante.

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

EDT_DEO_Heartbeat_3D

 

  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 leiNS_DEO_HeartBeat-_3D
  •  Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 leiNS_SG_HeartBeat_3D

Pachetele B.U. Candy Love

Sărbătorile sunt poveştile colorate alături de cei dragi. Candy Love este parfumul sentimentelor frumoase, împachetate în note de căpşună. Notele de vârf, de iasomie şi albăstrele, oferă parfumului atingeri elegante şi vesele. Cu o bază de lemn de santal, praline şi vanilie, Candy Love este o reafirmare constantă a dragostei, iar în noul sezon acesta este secretul celor irezistibile. De data aceasta Candy Love ne este disponibil doar în două variante de pachet.

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

EDT_DEO_Candy-love_3D

  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

NS_DEO_-Candy-Love-_3D

 

Pachetele B.U. Trendy

B.U. Trendy este parfumul celor cu încredere în sine şi care cunosc puterea unui zâmbet. Accentele de mandarină şi măr evidenţiază spiritul tânăr şi dinamic al nonconformistelor ce se bucură de fiecare clipă. Latura artistică a acestora este evidenţiată prin notele de mijloc, liliac şi bujor, iar pasiunea pentru frumos se regăseşte în clasica mireasmă a trandafirului. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

  • Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 47 lei

EDT_DEO_Tredy_3D

  • Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

NS_DEO_Tredy_3D

Acestea fiind spuse, B.U. s-a întrecut pe sine însuşi cu toate aceste pachete fantastice la preţuri excepţionale. Aceste pachete se pot găsi deja în toate magazinele de specialitate. Sper că şi de data aceasta am reuşit să reduc din ceaţa alegerii cadoului perfect şi că acum vă veţi putea hotărî mai uşor în luarea marii decizii. Sunt sigură că veţi putea mulţimi şi cele mai sofisiticate gusturi apelând la aceste pachete.

Aştept părerile voastre! Vouă v-ar plăcea să primiţi astfel de cadouri de sărbători? Care este părerea voastră despre produsele B.U.? Dar despre pachetele prezentate mai sus? Aştept părerile şi comentariile voastre! Vă pup şi vă îmbrăţişez! xoxo, Elena

Reclame

14 gânduri despre “Cadourile perfecte pentru sarbatori 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s