Ingrijirea mainilor la un nou nivel

Bună fetelor! A trecut mai mult de jumătate din anotimpul rece, iar în acest an iarna nu s-a sfiit să își arate colții și adevărata față. Pentru că în perioada rece avem nevoie de mai multă protecţie şi trebuie să acordăm mai multă atenţie pielii şi cel mai important hidratării acesteia, eu am descoperit un produs care îmi face foarte bine şi de care am fost nedespărţită începând cu sfârşitul toamnei, atunci când frigul a început să se instaleze. Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei persoane de aceea le acord o îngrijire specială. Chiar dacă iarna pentru a mă proteja port mănuşi, hidratarea este mai mult decât necesară, pentru că oricât aş încerca să mă protejez frigul, zăpada şi factorii externi îmi agresează pielea mâinilor, astfel am recurs la un produs nou apărut pe piaţa din România şi anume loţiunea Gloves in a Bottle – Mănuşi intr-o sticlă.

DSC_0658

În primul rând Gloves in a Bottle nu este o cremă ci o loţiune de protecţie care se absoarbe rapid în piele şi care pătrunde în straturile de suprafaţă ale pielii creând astfel un strat de protecţie şi menţinând hidratarea naturală din acestea. Important este faptul că nu se ia la spălat, dar se desprinde în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii.

Cum funcţionează Gloves in a Bottle?
Stratul de suprafaţă al pielii conţine şi celule moarte ale pielii – este un strat de protecţie pentru celulele mai delicate aflate în straturile din profunzimea pielii. Acest strat al pielii trebuie sa fie permanent hidratat pentru a putea proteja straturile din profunzime. Pentru a putea menţine hidratarea în stratul de la suprafaţă, pielea produce uleiuri naturale. Aceste uleiuri ţin la distanta substanţele iritante de straturile din profunzimea pielii. Spălatul zilnic cu săpun sau expunerea la produsele chimice pot duce la înlăturarea acestor uleiuri.
Când uleiul natural este îndepărtat din stratul de suprafaţă, imediat pielea se usucă, se irita şi apare senzaţia de mâncărime. Mai rău, straturile din profunzime sunt expuse substanţelor dăunătoare precum detergent, solvent, substanţe de curăţat, vopsea şi diluanţi, substanțe chimice de grădinărit, murdărie și grăsime, mănuși de latex și pudră etc. Acest lucru duce la o piele mai uscată şi iritată care în cel mai scurt timp se crapă şi se deteriorează profund. Loţiunile şi cremele de mâini şi de corp doar înlocuiesc aceste uleiuri naturale cu unele artificiale. Acest ajutor este doar temporar şi nu contribuie la vindecarea pielii. Utilizarea frecventă a acestor loţiuni determină pielea să producă mai puţine uleiuri naturale.DSC_0664

Gloves in a Bottle este o loţiune de protecţie- intră în stratul de suprafaţă al pielii şi ajută la menţinerea uleiurilor naturale şi a hidratării – acesta este motivul pentru care medicii dermatologi recomandă Gloves in a Bottle ca fiind un tratament eficient împotriva pielii uscate.
În loc sa încerce să înlocuiască uleiurile naturale ale pielii, Gloves in a Bottle formează un scut care funcţionează ca o pereche invizibilă de mănuşi ce ajuta la diminuarea pierderii uleiurilor naturale şi a hidratării, oferind posibilitatea pielii să se vindece singură. Gloves in a Bottle ajută stratul de suprafaţă al pielii să-şi menţină uleiurile naturale şi hidratarea pentru a proteja straturile din profunzime, lăsând o piele moale şi catifelata.

Gloves in a Bottle ajuta stratul de suprafaţă să funcţioneze atât de bine încât acesta poate respira şi transpira în mod natural. Datorită faptului că Gloves in a Bottle devine parte din stratul de suprafaţă al pielii, nu se ia la spălat precum loţiunile convenţionale. Se îndepartează în mod natural odată cu exfolierea celulelor moarte ale pielii. Pentru o protecţie continuă este recomandat ca loţiunea să fie reaplicată la fiecare 4 şi 12 ore.

Eu folosesc acest produs de ceva vreme şi pot spune că e altceva faţă de ce foloseam până acum. Îmi place foarte mult iar piele aşa catifelată şi care se simte sănătoasă şi protejată nu am mai avut de mult. Pe lângă frigul de afară, eu sunt o femeie activă care munceşte în continuu, fie că sunt la birou printre hârţogăraie, fie că am cliente la machiaj, fie că fac mâncare, curăţenie sau lucrez în grădiniţa cu flori pielea mea trebuie să fie protejată şi pregătită pentru orice. La prima vedere această loţiunea pare o cremă banală ca toate celelalte, dar cu timpul de convingi de calităţile ei şi cât bine poate aduce pielii tale.

Loţiunea vine într-un  recipient drăguţ, albastru, de 240ml, dintr-un plastic moale, cu un dozaj practic şi igienic. Produsul are culoare albă, uşor transparentă şi este fără miros.

DSC_0663

Această loţiune se aplică ca oricare alta, dacă era mai multă o aplicam pe tot corpul, dar astfel mă limitez doar la mâini. Aplici loţiunea pe mâini, aceasta intră foarte rapid în piele, lăsându-ţi mâinile foarte catifelate mult timp. Chiar şi aşa nu îţi lasă o senzaţie uleioasă. Am încercat să mă spăl pe mâini după aproximativ o oră de la aplicarea acestei loţiuni, în contact cu apa am putut simţi că am ceva pe mâini care mă protejează, nu pot explica senzaţia dar sper că puteţi înţelege la ce mă refer. Este o senzaţie asemănătoare celei pe care o ai atunci când intri la mare în apă imediat după ce ai aplicat protecţia solară.
Am ajuns la concluzia că mâinile mele nu mai transpiră aşa mult şi că nu mai las amprente de murdărie pe ecranul telefonului. Pe mine una m-a convins şi spun sincer că nu mă aşteptam la rezultate uimitoare, dar îşi merită toţi banii.

DSC_0672

Din câte m-am informat, eu din fericire nu sufăr de niciuna din bolile de piele, dar am aflat că este foarte eficientă în tratarea bolilor de piele, alergiilor, pielii crăpate, a eczemelor, dermatitei, psoriazis, alergiilor la latex, lucru dovedit clinic, demonstrat şi recomandat de medicii dermatologi.

Produsul este prezent peste tot în lume, ajutând o mulţime de persoane în problemele pielii. Dacă doriţi să comandaţi şi voi acest produs o puteţi face de pe site-ul distribuitorului oficial în România glovesinabottle.ro. Acolo găsiţi mult mai mult informaţii despre beneficiile şi realizările acestui produs, testimoniale ale consumatorilor, cele mai bune oferte şi nu numai.

Eu una mă declar un client mulţumit! Voi aţi încercat acest produs? Ce părere v-a făcut? Aştept părerile şi mesajele voastre! Vă pup! xoxo

Reclame

Un gând despre “Ingrijirea mainilor la un nou nivel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s