L’OCCITANE IMORTELE PROGRAMUL CEL DIVIN

Bună fetelor! Am descoperit un program inovator de îngrijire a tenului și vreau să îl împărtășesc și cu voi! Celule epidermei se regenerează permanent urmând un ciclu de viaţă de 28 de zile (4 săptămâni).  Însă prin confruntarea cu stresul şi agresiunile externe, ciclul celulelor naturale încetineşte, îmbătrânirea pielii creşte.

O cură expertă, cu obiective multiple, dedicată regenerării pielii obosite în mod excesiv în 4 săptămâni, datorită asocierii:
– unui ulei esenţial de imortele, rar şi excepţional, deosebit de concentrat în molecule active 
(acetat de neril) 
– O combinaţie completă de ingrediente active din maquis
Regenerată, pielea este pregătită să facă faţă timpului cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază.

Săptămâna I (exfoliere uşoară): Uleiul esenţial de mastic acţionează ca un exfoliant blând, contribuind la izolarea naturală a pielii. Suprafaţa pielii arată mai fină.  Are un aspect unitar, pielea este catifelată şi luminoasă*. 
Săptămâna 2 (hidratare şi nutriţie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esenţial de cistus ajută la hrănirea şi hidratarea pielii. Textura pielii pare să fie transformată.
Săptămâna 3 (Detoxifiere): Uleiurile esenţiale de mirt şi rozmarin ajută la îndepărtarea toxinelor pielii. Întărită, pielea se află în momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-îmbătrânire ale ultimului pas*.
Săptămâna 4 (Regenerare) : Combinaţia de uleiuri esenţiale din morcov, chiparos şi imortele oferă pielii o acţiune globală anti-îmbătrânire: pielea pare mai moale, mai luminoasă, reechilibrată*.

REZULTATE DIVINE

Regenerată, pielea este pregătită să confrunte timpul cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază*. Teste 
• Teste de satisfacţie efectuate pe 35 de femei active, care trăiesc într-un mediu urban şi în condiţii de stres timp de 4 săptămâni 
• Teste de eficienţă sub control dermatologic timp de 1 lună pe 30 de persoane: 1. acţionează asupra punctelor negre, a ridurilor, a fermităţii, 2. proiecţia reţelei, 3. măsurarea frumuseţii (fermităţii)
• Non-comedogenicitate securedownloadUtilizare
Acest program trebuie utilizat pe durata unui ciclu de 28 de zile pentru a urmări ciclul de regenerare a pielii. Aplicaţi o monodoză în fiecare zi (urmărind paşii ) pur şi simplu sau înainte de ritualul obişnuit de îngrijire a feţei , pe faţă, evitând zona ochilor, a nasului şi decolteul . Încălziţi uleiul în palme pentru aplicare. Se recomandă utilizarea Programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara,  fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci când pielea nu suferă agresiuni externe. Prețul unui astfel de tratament este de 445 lei.Mie mi se pare WOW! Voi ce părere aveți? Aștept cu drag comentariile voastre! Vă pup! xoxo
Reclame

2 gânduri despre “L’OCCITANE IMORTELE PROGRAMUL CEL DIVIN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s