INTALNIREA BLOGGERIL♀R CONSTANTENI 2015

Bună fetelor! În data de 28 februarie 2015, începând cu ora 13:30 va avea loc prima ediție a „Întâlnirii anuale a bloggerilor constănțeni”, eveniment dedicat în special reprezentantelor sexului frumos din blogosfera constănțeană, acesta preîntâmpinând luna femeii și manifestările desfășurate cu această ocazie.A3x3-afisfinal

În cadrul Sky-Barului Violet Lounge al Hotelului Vega de 5 stele din Mamaia un număr de 22 de bloggerițe vor dezbate teme dedicate pasiunii sau profesiei lor și se vor destinde. Invitații speciali le vor ajuta în dezvoltarea profesională și personală.

sky-bar-hotel-vega-mamaia

Laura Mușuroaea din partea Google, va prezenta oportunitățile pe care le oferă Youtube-ul internauților la ora actuală. Fiind un eveniment dedicat femeilor, hairstylist-ul Alin din partea Dolce Salon și make-up artistul Alex Dobre vor prezenta tendințele anului și vor demonstra cum fiecare femeie poate fi cochetă și aranjată în doar câteva minute. Laura Bogorodea, semifinalistă Românii au talent și România dansează, va da o lecție de grație, sănătate și feminitate. Pentru că zicala „Minte sănătoasă, în corp sănătos” trebuie respectată, antrenoarea de fitness Cristina Clenciu va demonstra că 5 minute de mișcare zilnică nu fac rău nimănui. Doamna Corina Martin președintele ANAT, top 50 cele mai influente femei de succes, va împărtăși povestea și drumul femeii de succes în România.  Oana Stan, reprezentant Techir – destăinuie ce gust are succesul la doar 24 de ani. Adelina Tocitu, spune secretele vocii de la radio.

Au decis să susțină evenimentul 25 de sponsori, încântați de idee și convinși de reușita acestuia. Printre aceștia se numără AVON, Bioderma, B.U., BuzzStore, Elmiplant, Farmasi, Farmec, Flormar, Golden Rose, Inglot, Kurtmann.ro, L’Occitane en Provence, Melvita, Modifast, Oriflame, STR8, Techir, Thursday Plantation și Tipo Media. Colțul dulce al evenimentului este asigurat de laboratorul Miss Baker. Cei însărcinați cu capturarea celor mai reușite momente sunt echipa Cinemaster și fotograful Daniel Andrei.

De inițiativa și organizarea evenimentului sunt responsabili Elena Voinea, Andrei Câmpanu și Maria Agurița Ignat.

Se dorește ca și în Constanța blogosfera și vlogosfera să ia amploarea, în zilele noastre interentul oferind oportunități nemărginite. De aceea, vrem ca acest prim eveniment să fie un deschizător de drumuri pentru generațiile viitoare de bloggeri și un start de succes pentru evenimentele dedicate ce vor urma. Blog/Vloggingul a atins o dezvoltare de neimaginat în zilele noastre, a devenit o meserie! Dacă o faci cu simț de răspundere și pasiune poți culege fructele succesului într-un mod foarte ușor.
Abia așteptăm evenimentul și sperăm la cât mai multe ediții. Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat inițiativei și au avut încredere în noi. Vă pup! xoxo

Intrarea la eveniment se face doar pe bază de invitație.

Reclame

10 gânduri despre “INTALNIREA BLOGGERIL♀R CONSTANTENI 2015

  1. Îmi doresc să particip la acest eveniment.
   Felicitări pentru iniţiativă si invitații dvs!
   Mă consider un scriitor motivator de mulţi ani şi mi ar plăcea să învăț mai mult şi să împărtășesc cu voi.
   Cu nerăbdare astept un semn de la voi:)

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s