Răsfăț marocan de lux la Tulip Spa Rituals

Hello dragile mele! Astăzi v-am pregătit un articol mai special, zic eu, deoarece voi încerca să vă fac un „tur” al unui Salon de înfrumusețare și centru de relaxare care m-a impresionat de cum am pășit prima dată în el. Pentru că aveam nevoie să mă relaxez și să scap de stresul acumulat odată cu organizarea evenimentului, am zis să îmi acord o zi de răsfăț, iar ca orice femeie care se respectă am apelat la specialiști și pentru că întodeauna merg pe mainile celor mai buni, am ales serviciile de lux ale salonului Vega. Aici am găsit toate serviciile pe care le doream, sub acoperișul un singur salon. La Vega te poți bucura la beauty de Hairstyling și coafor, servicii profesionale de cosmetică, tratamente faciale de lux, manichiură, pedichiură și tratamente asociate, iar la SPA, de masaje, tratamente anticelulitice, exfolieri, împachetări corporale și ritualuri SPA de relaxare de lux. Chiar și bărbații se pot bucura de aceste servicii, salonul având chiar tratamente special concepute pentru ei.

Iar pentru că salonul Tulip Beauty & Spa Rituals al hotelului Vega se bucură de tratamente și tehnologii unice în România, am zis să le încerc și eu. Deoarece am fost foarte încântată de rezultate m-am hotărât să vă povestesc și vouă despre facilitățile și răsfătul de care te poți bucura petrecând o zi la Vega.

În primă fază am dorit să cuprind totul într-un singur articol, dar avansând în redactarea acestuia, mi-am dat seama că acesta tinde să ajungă de lungimea unui roman, așa că m-am hotărât să îl trunchiez și să vă povestesc pe rând întreaga experiență în decursul a unei serii de 3-4 articole.

Pentru o relaxare completă prima dată am apelat la tratamentele SPA, pot spune că a fost și partea mea favorită, deoarece pe lângă răsfăț, tratamentele au avut legătură cu țara mea de suflet, Marocul.

Exfolieri, împachetări, diverse ritualuri SPA, de toate acestea am avut parte. Plusul l-au adus produsele folosite în aceste terapii și anume Les Sens De Marrakech.

Les Sens De Marrakech aduce bogata moștenire a uleiului de argan din inima Marocului. Efectele cosmetice legendare ale uleiului de argan și ale altor elemente naturale rare, îmbogățite cu arome exotice, texturi senzuale și ambalaje rafinate lucrate manual, crează o experiență luxuriantă supremă. Uleiul de argan, denumit și “aurul lichid”, este esența cosmeticelor Les Sens De Marrakech.

Beneficiile uleiului de argan le cunosc prea bine, sunt o mare fană, iar de fiecare dată când ajung în Maroc, nu plec fără a mă aproviziona cu ulei natural preparat în casă și diferite produse cosmetice și de îngrijire care au în componență uleiul de argan!

Fleur d'oranger

Uleiul de argan, uleiul din semințe de pere de cactus Nopal, Aloe Vera, nisipul din Sahara și sarea de mare, sunt doar câteva din ingredientele naturii ce au fost combinate cu grija pentru a oferi rezultate excepționale și experiențe luxuriante de neîntrecut. Floarea de portocal, verbina, trandafirul și santalul, iasomia, ambra și moscul, dar și mandarina sunt doar câteva din aromele orientale de care te poți bucura utilizând Les Sens de Marrakech, acasă sau în terapiile ce să găsesc doar în SPA-ul Hotelului Vega din Mamaia. De un astfel de răsfăț se pot bucura atât doamnele, cât și domnii.

Prețurile unei ședințe oscilează între 110 și 465 lei.

335012_283010785072015_2070365008_o

Pentru crearea tratamentelor SPA Les Sans de Marrakech, s-a studiat istoria Orientului și s-au consultat femeile familiarizate cu tradițiile ancestrale de înfrumusețare. Aceste tratamente, făcute cu produse senzuale dar și eficiente, oferă o călătorie în aceasta lume antică și bogată. Bucurându-mă de aceste tratamente am simțit că plutesc undeva, de-asupra Marocului.

Dacă doriți să vă bucurați de răsfățul oriental în confortul propriei case, după cum am mai precizat puțin mai sus, Tulip Spa Rituals este singurul loc din România unde se comercializează produsele Les Sens De Marrakech. Aceste produse luxuriante, inedite și unice în țara noastră se pot achiziționa la prețuri între 150 și 300 lei.

Un astfel de răsfăț nu se compară cu nimic altceva încercat de mine până acum. Orice femeie ar trebui măcar o dată în viață să încerce aceste produse și tratamente. Mirosul, senzațiile și relaxarea te învăluie complet și te fac să te simți purtată pe un nor până în mijlocul Marocului! Superb!

Domnilor, dacă citiți acest articol și încă nu v-ați hotărât ce cadou să faceți doamnelor din viața voastră în luna femeii, o zi la SPA este soluția ideală care va pune zâmbetul pe buzele oricărei reprezentante ale sexului frumos!

În următorul articol vă voi continua destăinuirile din cadrul ședințelor de răsfăț de la Salonul hotelului Vega! De data aceasta voi face cunoștiță cu tehnologia viitorului încercând tratamentele de îngrijire ale feței și fantasticele beneficii ale aparatului Dermalux.

P.S. Mai jos aveți un tur video al SPA-ului de vis, Vega! Mai multe detalii puteți găsi și pe site-ul hotelului! Vă pup! xoxo

Reclame

6 gânduri despre “Răsfăț marocan de lux la Tulip Spa Rituals

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s