Manichiura Louboutin si in Romania

Roșul tălpilor pantofilor Louboutin este practic imposibil de nerecunoscut. Pe 31 august 2014 casa Louboutin a lansat prima colecție de lacuri de unghii, primele produse din ceea ce se anunță o serie mai largă de produse cosmetice. Louboutin declară că dorește să ofere frumuseții ceea ce el i-a luat. Povestea tălpii roșii a luat naștere la începutul carierei lui Christian, la o prezentare, unde a luat oja roșie a unei asistente și a pictat talpa pantofilor pentru a le oferi un efect mai vibrant. Așa au luat naștere pantofii care acum sunt recunoscuți dintr-o mie.

2015-02-11 Foto manichiura Vega SPA (6)

Deoarece mereu se gândea ce ojă ar purta femeile atunci când îi poartă creațiile, în special sandalele, a dorit să creeze o întreagă colecție pentru a le ușura alegerile și pentru a fi sigur că lacul de unghii folosit se ridică la nivelul creațiilor lui. Colecția de lacuri de unghii conține 31 de nuanțe diferite, repartizate în 3 familii fiecare conținând 10 nuanțe diferite, numele categoriei făcând bineînțeles referire la nuanțele existente în ea. Acestea vin sub numele de Pops, familia colorată, în nuanțe vii, Nudes în culori neutre și Noires în culori închise de roșu, negru, albastru sau gri, iar roșul Louboutin, semnătura creatorului se bucură de individualitate, nefiind inclus în niciuna dintre ele.

2015-02-11 Foto manichiura Vega SPA (23)

Roșul Louboutin este un roșu atemporal, vibrant, potrivit pentru orice ton de piele, care ne poartă cu gândul la celebrele tălpi roșii, marca Louboutin. Formula sa lucioasă, foarte pigmentată, oferă în doar 2 straturi efectul a 20 de straturi de lac tradițional. Recipientul pentru această ojă este un adevărat obiect de artă, inspirat de cel mai înalt toc Christian Louboutin creat vreodată – Ballerina Ultima, celebru pentru înălțimea sa dramatică de 20 centimetri.

3033516-inline-p-nail-lynch

Capacul Stiletto potrivind înălțimea impozantă a tocului Ballerina Ultima și pensula caligrafică fac ca aplicarea să fie o experiență cu adevărat artistică. Pensula triunghiulară având un design personalizat este pensula brevetată ce asigură o aplicare precisă a cantității corecte de ojă. Sticla Balustrade turnată, cu un efect de ombre, perfect echilibrată, este inspirată din arhitectura europeană a secolului al XVIII – lea. Formulă fără ingrediente nocive și extreme de pigmentată, dă naștere unui lac de unghii luxuriant, cu o uscare rapidă și cu o durată lungă de viață.

DSC_6228

Un alt aspect inovativ al colecției de oje Louboutin este posibilitatea de a crea practic o manichiură inspirată de celebrii pantofi – suprafața unghiei o culoare, dedesubtul unghiei, o altă culoare. Utilizând pensula specială se vopsește cu roșul Louboutin sub unghie pentru un efect spectaculos, de milioane.

Prețul unei astfel de oje nu este deloc de neglijat, o singură sticluță fiind 50 de dolari, dar beneficiile și proprietățile de care beneficiază fac ca investiția să merite.

2015-02-11 Foto manichiura Vega SPA (4)

Dar pentru că salonul Tulip Beauty Rituals al Hotelului Vega dorește să ofere clienților săi cele mai noi și inovative produse și servicii, oja Louboutin se află de ceva timp și în România. Acest salon este singurul loc din România unde poți găsi ojele luxuriante Louboutin și îți poți face o manichiură inspirată din revistele glossy sau podiumurile de la Paris. Deci, dacă dorești să ai o manichiură spectaculoasă la cele mai înalte standarde, pentru un eveniment special și nu numai, doar la Tulip Beauty Rituals a Hotelului Vega din Mamaia o poți avea, cu ajutorul fabuloaselor lacuri de unghii Louboutin. Prețul unei ședințe de manichiură sau pedichiură nu depășește 85 de lei.

Am încercat-o și eu și pot spune că își merită toți banii. Efortul depus de Louboutin pentru a crea oja perfectă este recunoscut, deoarece a reușit, această ojă este un rezultat excepțional al muncii și pasiuni. Un întreg luxuriant de o calitate și un rafinament incontestabil. Acest om este un geniu. Mulțumesc Tulip Beauty rituals deoarece ni le-ai adus mai aproape.

Care este părerea vastră despre această nouă creațieia marelui Louboutin? Sunteți curioase în a încerca această manichiură dacă vă aflați pe litoral? Aștept comentariile și părerile voastre! Vă pup! xoxo, Elena

P.S. Mai jos aveți un tur video al salonului Tulip Beauty Rituals pentru a vă putea familariza cu locul!

Reclame

7 gânduri despre “Manichiura Louboutin si in Romania

  1. ofof, cat vreau si eu o oja louboutin 😦 dar tare scumpa mai e.. sunt eu nebuna..dau bani pe oje..dar parca nu in halul asta :))
    imi plac mult unghiutele de prezentare ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s