Ziua Modială a Apei cu Tupperware

Untitlsed-2

Bună tuturor! Am o întrebare aparent simplă pentru voi: Care este lucrul fără de care nu puteți trăi? Poate îmi veți spune aerul, soarele, oamenii, mâncarea, distracția sau iubirea… Toate răspunsurile sunt adevărate, însă mai este ceva foarte important, un element din care suntem făcuți în proporție de aproximativ 75% … APA

Henri Coandă spunea că Secretul longevității e apa pe care o consumăm. Apa este motorul existenței și de aceea este vitală pentru noi!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, pe care o sărbătorim pe 22 martie, Tupperware România vine cu o propunere către toți iubitorii de natură și nu numai, un eveniment inedit.

524915-waterday-1364022538-131-640x480

În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Mondială a Apei concomitent în mai multe țări din Europa, compania lansând o invitație către toți cei care doresc să contribuie în această zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.

Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din București, Constanța și Brașov o acțiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoană care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi CADOU o Sticlă ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atât pentru adulți cât și pentru copii.

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare și mai bine vândute produse ale companiei americane, fiind realizată dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigură retenție termică pentru o perioadă de timp, sticla fiind rezistenta atât la un conținut rece cât și la conținut fierbinte, nu păstrează mirosul și nu se pătează.10422494_808190895928392_7387417725132098981_n

Reciclând un ambalaj de plastic economisim energia necesară funcționării unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lansează provocarea de a reduce numărul de recipienți tip PET utilizați pentru apă/sucul zilnic și oferă alternative ECO.

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este urmatorul:

  • Brașov20 martie – partener Rian Consult – Str. Mit. Ion Metianu 70C, Zărnești – 12:00 – 18:00
  • Constanța 21 martie – partener MM Recycling – Str. Dezrobirii Nr.101 – 9:00 – 18:00
  • București22 martie – partener Rosal S.A. – Șos. Dudești – Pantelimon 1-3, Stație Metrou Republica, Sector 3 – 10:00- 18:00

Sediile distribuitorilor autorizați Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor și îi vor aștepta pe aceștia cu numeroase surprize. Stocurile sticlelor Tupperware sunt limitate în fiecare oraș după cum urmează: Brașov – 500 de sticle,  Constanța – 250 de sticle și București – 280 sticle. Trebuie sa vă grăbiți dacă doriți să prindeți una! Chiar și așa haideți să reciclăm PET-urile pe care le găsim în jurul nostru deoarece nu trebuie să ne alăturăm unei cauze doar pentru recompense, astfel Pământul și urmașii noștri ne vor fi recunoscători. 

Pentru cei care nu știu Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii tari prin intermediul prezentatorilor săi, iar în București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale distribuitorilor autorizați.

Această inițiativă mi se pare genială. Sigur voi strânge toate sticlele pe care le voi găsi și mă voi prezenta la prima oră la sediul distribuitorului din Constanța! Deoarece Pământul are nevoie de noi, vă provoc și pe voi să luați parte la această inițiativă și să dați mai  departe vestea în rândul prietenilor și cunoștințelor voastre. Vino alături de noi! Fă parte din comunitatea oamenilor care sunt atenți cu mediul!

Aștept poze cu dovada că ați luat parte la acest eveniment! Sticluța voastră ce culoare are? Vă pup și vă aștept! xoxo, Elena

11064370_993996180618451_1814218643_o

Sursă foto: Tribune, Tupperware

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s