ENDLESS BEAUTY- FRUMUSETEA ESTE PENTRU ORICE FEMEIE

keune-logo

Bună fetelor! Pe 16 martie în Sala Viena din incinta SPA-ului hotelului Iaki din Mamaia a avut loc caravana Endless Beauty la care eu şi Andrei am fost invitaţi în calitate de bloggeri. A fost o experientă placută şi ne-am fi dorit să ajungem de la început, dar pentru că evenimentul a durat o zi întreagă, iar in aceiaşi zi am avut programat interviul pentru emisiunea Bună dimineaţa Constanţa de la Antena 1 Constanţa, pe care o puteţi urmări aici, am reuşit să ajungem în partea a doua a evenimentului, chiar şi aşa am prins destule inforaţii utile. Am fost plăcut impresionaţi de organizare, invitaţi, traineri să nu mai vorbim de minunatele coafuri şi machiaje, ce mai, absolut tot era impecabil.

IMG_3456

Keune Haircosmetics reprezintă unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale la nivel mondial. Înfiinţată în 1922, firma olandeză, (ştiam eu ceva de am ajuns în Olanda, doar produse bune se produc aici, de care am devenit indispensabilă) ajunge azi să exporte produsele sale exclusiv profesionale în peste 80 de ţări din întreaga lume, fapt ce plasează Keune drept o companie cu un cuvânt important în acest domeniu.
Misiunea Keune este aceea de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate, dedicate profesioniştilor şi clienţilor lor. Astfel, inventarea soluţiei de permanent, fixativul non aerosol şi gelul de par, reprezintă promisiuni îndeplinite către coafori şi anume: inovaţie, calitate şi evoluţie. Un brand care pe mine m-a cucerit!!!

02-94

Am cunoscut-o pe Andreea Filip Marketing Executive Keune şi blogger la Dee’s Boudoir, acum dacă stau să mă gândesc am fost atât de retrasa şi mă întreb oare de ce nu am discutat mai mult cu ea, poate data viitoare! Chiar dacă ne ştiam de pe facebook, am cunoscut-o personal şi pe Cristina Colibaba formatorul şcolii Atelier Paris din Constanţa, ea s-a ocupat de machiajul fetelor care au defilat, şi aşa cum ne-a obişnuit machiajele au fost spectaculoase şi bineînţeles impecabile.

02-179

Chiar dacă eu am părul acoperit mai tot timpul, am grijă de el şi folosesc cele mai bune produse pentr a-l răsfăţa, de aceea am un păr foooarte lung şi sănătos. Pot spune că mai toată lumea se uita ciudat când am intrat pe uşă, fiind un eveniment cu şi despre păr, eu eram singura cu el acoperit. Provocarea caravanei Endless Beauty a fost să propună coaforilor soluţii şi idei de colorare pentru un segment variat de vârstă, care de altfel alcătuieşte marea masă a clientelor într-un salon de coafură. Astfel, echipa Keune a dezvaluit tehnci de colorare rapidă, soluţii de colorare creativă în salon, dar şi informaţii tehnice de colorimetrie, în timp ce Victoria Schimbător a propus publicului coafuri elegante şi feminine dedicate unui segment larg de cliente, de la mamă până la fiică, aceasta fiind de altfel şi tema evenimentului.Timp de 8 ore, publicul format din coafori au asistat la demonstraţii tehnice pas cu pas privind obţinerea celor mai în vogă coafuri şi celor mai speciale culori.

02

Efectul a fost cu atât mai mare datorita modelelor cu totul speciale: mamele şi ficele lor au devenit ambasadoarele Keune pentru o zi. “Am renunţat la ideea preconcepută ca pe scenă apar doar modele tinere şi frumoase. Trebuie să recunoaştem că într-un salon de coafură acestea nu reprezintă clienta etalon ci mai degrabă clienta aspiraţională. Azi, am dorit sa arătăm că femeia este frumoasă la orice vârstă, dacă i se oferă soluţiile potrivite vârstei ei.”, a declarat Cristina Roşca – brand educator Keune.

IMG_3439

Aşa cum puteţi vedea mai sus modelele au defilat pe podium în rochii vaporoase, accesorizate cu brâuri din piele lucrate manual şi aplicaţii preţioase, semnate Cristina Cernei. Ţinutele au fost completate de sandale în nuante de bronz, create de designer-ul Cristina Bacio.

IMG_2602 Hairstyliştii constănţeni şi-au găsit inspiraţia în creaţiile realizate de Victoria Schimbător şi echipa Keune, fiind gata să propună acum clientelor soluţii personalizate, indiferent de vârstă, personalitate sau eveniment.

La eveniment s-a organizat şi o tombolă pentru hairstyliştii prezenţi, cu premii constând în seturi de produse Keune, un ondulator Diva Professional sau un DVD Victoria Schimbător cu tehnici pas-cu-pas de realizare a cocurilor de ocazie.

Victoria Schimbător este un renumit hairstylist şi designer coafor originară din Republica Moldova, însă renumele său a depăşit graniţele ţării fiind foarte iubită şi de către publicul român. Cu studii temeinice şi constante în Rusia, Ucraina şi Marea Britanie, Victoria şi-a format un stil personal în abordarea coafurilor speciale, acela prin care reuşeşte să obţină emoţii la simpla vedere a creaţiilor sale, asemeni unei opere de artă. Originalitatea, eleganţa şi perfecţiunea execuţiei, dar şi personalitatea sa aparte, ne face să spunem că Victoria Schimbător este o adevărată doamnă a coafurii şi un talent cu care merită sa ne mândrim.

Iată câteva close-up-uri ale creaţiilor Victoriei care pe mine m-au impresionat cel mai tare, am mai avut o coafură preferată, nu am asistat la realizarea ei şi din păcate nu am reuşit să realizez o fotografie, dar le puteţi admira pe toate în pozele de mai sus.

IMG_3417

IMG_2590

IMG_3400

Printre modele s-a aflat şi Adina Podgorencu, colega mea de blogosferă, din Constanţa, deţinătoarea bloggului Let’s be Gorgeous.

IMG_3538

Şi ca la orice eveniment care se respectă fiecare invitat a primit la plecare un GoodieBag Keune şi o diplomă. Noi, ca şi bloggeri am primit într-o frumoasă sacoşă XXL, două produse din gama CareLine.

DSC_1040

Produse le-am folosit deja de câteva ori cu placere şi am rămas atât eu cât şi Andrei, plăcut impresionaţi de calitatea lor. Şamponul şi balsamul Keune din gama Care Line, au redat luciul şi moliciunea naturală părului meu buclucaş. Hrăneşte părul şi îi conferă un aspect sănătos, îl face mai uşor de pieptănat şi de coafat. Sigur voi continua să folosesc produsele Keune pentru îngrijirea părului.
Următoarea zi s-a ţinut un mastreclass în coafură şi colorare pentru cei din domeniu. Astfel de evenimente şi mastreclass-uri marca Keune urmează să se desfăşoare în întreaga ţară. Dacă şi tu lucrezi în domeniul hairstyling-ului şi îţi doreşti să afli cele mai noi tendinţe şi tehnici şi să înveţi de la cei mai buni profesionişti în domeniu, află programul evenimentelor din calendarul de mai jos.

scan0001

În final, aşa cum am spus şi la început a fost un eveniment reuşit, cu oameni şi sfaturi de calitate, din care am avut o mulţime de învăţat, am rămas fascinaţi atât eu cât şi Andrei el realizând şi coafuri. Mulţumim pentru inivitaţie şi aşteptăm cu nerăbdare viitoarele evenimente Keune în Constanţa! xoxo

11134269_919618444725430_833225889_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s