Pachete speciale pentru persoana iubita

logo
Bună tututor! Pentru că a mai rămas mai puţin de o lună până la Ziua Bărbatului de pe 5 mai, m-am gândit că ar fi oportun să realizez un mic articol cu câteva idei de cadouri. STR8 a venit în ajutorul meu, deoarce au lansat pe piaţă noi pachete promoţionale, miresme de calitate la cele mai bune preţuri. Iată mai jos despre ce este vorba!


Pachetul STR8 Rebel
STR8 Rebel păstrează spiritul masculin nesupus normelor sociale. Baza de ambră, cumerină şi vanilie dezvăluie latura protectivă şi caldă, combinată cu cea puternică, a bărbatului Rebel. Inima parfumului, cu note de măr şi grapefruit, dă bărbatului Rebel impulsul necesar pentru a înfrunta orice provocare. Notele de vârf sunt condimentate, pentru a sugera bărbatul misterios şi fermecător, iar combinaţia de mandarină, lămâie şi bergamotă arată combinaţia dintre personalitatea complexă şi latura ludică a bărbatului Rebel.

STR8 _DEO+SG _REBEL, 19,5 lei

 

Pachetul STR8 Original
Cu note de vârf de mentă şi busuioc, STR8 Original este parfumul bărbatului încrezător în forţele proprii, adevăratul cuceritor. Inima de cardamom descrie universul fascinant ce atrage priviri asemenea unui magnet. Bărbatul Original este relaxat şi cucereşte prin atitudinea lui nonşalantă. Notele de bază sunt precum acesta: calde şi intense, de santal.

STR8 _DEO+SG _ORIGINAL, 19,5 lei

 

Pachetul STR8 Freedom
STR8 Freedom este alegerea bărbatului pentru care libertatea este calea către fericire. Acesta nu se lasă constrâns de reguli şi luptă pentru ideile sale. Independent şi pasional, bărbatul Freedom este compus din note picante de ghimbir, piper roz şi mandarin susţinute de o bază de patchouli şi lemn de cedru.

Print

 

Pachetul STR8 Red Code
De mult cautam aceasta gama, dar fara speranta! Ma bucur nespus ca a reaparut pe piata! Red Code este parfumul bărbatului care trăieşte intens şi care vede fiecare provocare într-un cod cifrat, transformând premiul într-o miză mare. Notele de vârf marine, de ananas, grapefruit şi cardamom dezvăluie latura intrigantă a bărbatului Red Code. Inima de lavandă, cimbru şi iasomie debordează o masculinitate şarmantă, iar notele de bază, ambră, brad, seminţe vanilate Tonka, exprimă dorinţa puternică de libertate şi aventură.

STR8 _DEO+SG _RED CODE, 19,5 lei

 

Cu siguranţă aceste pachete deosebite vă vor scoate din încurcătură atunci când veţi fi în căutarea unui cadou pentru persoanele speciale din viaţa voastră. Le găsiţi deja în magazine. xoxo

Reclame

4 gânduri despre “Pachete speciale pentru persoana iubita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s