Persil – Şi hainele sunt ca noi

Hello, Hello! Deja nu mai este niciun secret că sunt un Buzzer cu acte în regulă; am participat la majoritatea campaniilor  Buzzstore şi  mă declar un Buzzer fericit. Până acum am avut posibilitatea să testez produse şi dispozitive te ultimă genereţie, care cu timpul mi-au devenit indispensabile.

Chiar dacă mi se pare imposibil de crezut, totuși pentru cei care nu știu BUZZStore este o agenție de marketing participativ care funcționează pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forță de influența, recomandarea unui prieten! Viziunea lor este aceea de a aduce companiile mai aproape de consumatori și de a crea un dialog direct cu aceștia.
Aceștia dețin o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri, adică noi), în continuă creștere, a căror părere contează atât pentru cei cu care intră în contact zi de zi în mod direct sau prin rețelele de socializare – prieteni, colegi, familie, cât și pentru dezvoltatori de noi produse și servicii.
Pe scurt, primim spre testare, în mod GRATUIT, cele mai noi produse și servicii lansate pe piață. Dacă ne plac (sau nu), ne exprimăm părerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau în discuții libere. Dacă dorești și tu să devi BUZZer și să primești produse GRATIS spre testare participând la campaniile viitoare, te poți înscrie accesând link-ul următor:-> http://buzzers.ro/ .

DSC_0636

Pentru că în ultima perioadă am fost foarte norocoasă m-am bucurat când am fost aleasă să iau parte la cea mai mare campanie de testare de până acum, BuzzStore făcând fericite 1000 de persoane prin campania Persil. Cu această ocazie am avut posibilitatea de a testa noile şi inovativele capsule Persil Power-Mix.

DSC_0639

Pachetul de Buzzer al acestei campanii a conţinut, 28 capsule gel şi pudră Persil, 10 mostre de capsule gel şi pudră Persil Power-Mix Caps împreună cu 10 broşuri pentru a le înmâna prietenilor, 1 prosop inscripţionat Persil cu dimensiunea 45x70cm. Valoarea medie de raft a acestor produse ce au fost oferite GRATUIT spre testare este de 61 lei, TVA inclus/set.

Până acum foloseam detergentrul normal, pudră de la diferite branduri, împreună cu vreo alte două sau trei produse, acum de când am descoperit aceste pernuţe totul s-a schimbat.

Untitled1

Pernuţele POWER-MIX au în componenţă atât detergent pudră compactă cât şi detergent lichid sub formă de gel concentrat. Pudra compactă îndepărtează petele dificile şi închise la culoare având în componenţă agenţi de înălbire pentru rufe sclipitor de albe. Gelul concentrat îndepărtează şi el petele dar acelea de grăsime, protejează culorile materialelor şi le învăluie într-un miros plăcut, de prospeţime.   Pernuţele Power-Mix se găsesc în două sortimente, cele verzi pentru uz general, iar cele mov sunt dedicate rufelor colorate.

Untitled-4

Capsulele se introduc împreună cu hainele direct în cuva maşinii de spălat şi dai drumul programului de spălare obişnuit fără a mai adăuga alt produs. În contact cu apa membrana în care sunt acoperite substanţele de curăţare este topită eliberând pudra şi gelul lăsându-le să îşi facă treaba. După spălare rufele sunt curate şi împrospătate, ca noi.

Pentru că de fiecare dată îmi place să supun produsele primite spre testare la cele mai dificile teste, nu am ezitat de data aceasta, provocând capsulele Persil la două teste foarte dure. Untitled-2

Am vrut să aflu dacă într-adevăr acesta este inamicul petelor. Aşa că am ales câteva ingrediente din bucătărie cu care mi-am făcut de cap pe un material. După spălare a fost ca şi nou. parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Până acum şosetele albe şi menţinerea lor cât mai „ca şi noi” era o provocare. Dar de când cu Persil nici nu îmi mai fac probleme.  Şosetele purtate o zi întreagă pe toate suprafeţele din casă, dar şi cu câteva vizite pe afară, fără papuci de protecţie,  se pare că au fost doar o joacă pentru aceste capsule. Şosetele sunt imaculate chiar şi după ce au fost supuse chinului.

Untitled-3

 

Pe mine una m-au convins şi de acum înainte capsulele Persil vor fi alegerea mea pentru rufele murdare. Îşi face treaba, preţul e mic, iar cu mega puterea unei singure capsule speli o maşină întreagă. Uşor, elegant şi fără bătaie de cap. Trebuie să ştim să facem alegerile cele mai corecte pentru a ne uşura viaţa. Mulţumesc BuzzStore şi Persil. Abia aştept următoarele campanii.

Voi aţi încercat capsulele Persil Power-Mix? xoxo, Elena

10995370_866290183463128_131339367859593954_o

Reclame

2 gânduri despre “Persil – Şi hainele sunt ca noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s