Toamna aceasta tendințele sunt impuse de Givenchy

2015 AW COLLECTION_MODEL VISUAL INTL_A4 PRINTING USE IMAGES_G009469

Hello fetelor! Vinilul este un material multi-fațetat, un obiect al fanteziilor atunci când se lipește de corp, strălucitor și rezistent, oferă un suport senzual și confortabil.
Pentru Nicolas Degennes, Make-up Artist Director al brand-ului Givenchy COLECȚIA VINYL este strălucirea care lipsește din sezonul rece, este o idee modernă a carei formulă se poziționează între tradiție și simplitate.
Culori simple extrase din ingrediente naturale sunt readuse la viață prin luciu.Tradiția creatorilor de luciu prin intermediul materialelor, maeștri ai luciului, aurari și artizani ai mătăsurilor au inspirat această colecție prin mii de ani de experință și perseverența în procesul de învățare.

Și daca încă nu v-ați dat seama, da, Givenchy lansează o nouă colecție de make-up pentru sezonul toamnă-iarnă 2015, colecție impunătoare, plină de strălucire și glamour.2015 AW COLLECTION_MAKING OF_A4 PRINTING USE IMAGES_G009547

VINYL este o colecție “Haute Couture” în căutarea excelenței, creată pentru a înfrumuseța femeia în timp ce îi păstrează identitatea. “Este măestria luciului care dă viață unei picturi. VINYL este o descoperire lentă și hotărâtă în căutarea sinelui.
Este exercițiul scrierii în tuș pe care trebuie să îl exersezi pentru a te întelege pe sine, iscusința în mânuire și jocul intensității. Este răspunsul unei lumi care se mișcă rapid, uneori prea rapid”. NICOLAS DEGENNES

Și iată care sunt cele mai noi produse și culori ce nu trebuie să ne lipsească în sezonul care tocmai a început.

PALETA METALLIC REFLECTION – 4 FARDURI DE OCHI METALICE ȘI SCLIPITOARE – 241 leiAW 2015-FACEBOOK-800X800-19Creată ca un scenariu pentru a reprezenta eleganța, această paletă pulverizează sclipiri pe fardurile sale de ochi. Culorile pigmentate spun povestea luciului care însuflețește cu măestrie culorile cu sclipiri orbitoare. Noua formulă Metal Aquarelle (Acuarelă metalizată) conține particule perlate de pudră de aluminiu, învelite într-un strat subtire de siliciu ce sporește rezistența și oferă o acoperire excepțională.
Mai mici decât alte particule perlate, sunt singurele care pot oferi acest luciu perfect.
Având o bază metalizată extraordinară, reflect lumină asemenea unei oglinzi și intensifica culoarea.
Paleta este compusă din 3 nuanțe Metal Aquarelle (acuarelă metalizată) și un fard mat brun care creează o bază contrastantă, o perspectivă care oferă strălucire și definire.

MISTER INTENSE BLACK – MASCARA TOP COAT03-MisterIntenseBlack copy
Mai mult decât o mascara transformată într-un top coat, MISTER INTENSE BLACK oferă un nou mod de lucru și de aplicare a texturii.
Cu o intensitate impenetrabilă, această cerneală pentru gene este rezultatul unei formule avansate și inovatoare. Formula apoasă este derivată dintr-o baza de polimeri de intensificare față de restul produselor care sunt compuse dintr-o emulsie de ceară incoloră care este colorată ulterior.
MISTER INTENSE BLACK îmbracă și definește genele, fără a oferi un efect lipicios. Peria unica, moale și catifelată permite aplicarea mascarei cu ochii deschiși de la baza genelor și facilitează retușurile de peste zi, iar aplicatorul în unghi accentuează curbarea.

LINER VINYL EYELINER PERIE – LUCIU INTENS – 163 lei

1
Un lac fluid și intens care definește genele cu vinil și strălucire sofisticată. Textura unică poate fi aplicată și construită ușor folosind pensula subțire pentru a o linie negru intens și extra strălucitoare.

BLUSH MÉMOIRE DE FORME – 124 lei

AW 2015-FACEBOOK-800X800-34 În 2014 a fost creată o nouă textură: un gel nelipicios care îmbrățișează pielea și o împrospătează. Apoi revine jucăuș la forma inițială în ambalajul transparent și așteaptă o nouă mângâiere. FACEBOOK_BLUSH MEMOIRE DE FORMEDatorită procentului ridicat de apă, 72%, este ușor de aplicat și se topește natural în contact cu pielea. Această ediție nouă oferă obrajilor o culoare roz delicat și un parfum lejer floral.

GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE – 156 lei

08-GlossRevelateurIntense -156lei
Gama produselor de înfrumusețare atât de prețuită de Nicolas Degennes, se îmbogățește cu o generație noua de gloss-uri pentru buze cu pigmenți activi ce reacționează cu pH-ul pielii.
Îmbogățit cu pigmenți de culoare roșie, GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE este dens și intens la aplicare. Reacționează cu nuanța pielii și oferă o culoare lucioasă personalizată în timp ce menține senzația de confort absolut.

LE ROUGE GIVENCHY și LE VERNIS GIVENCHY
Colecția este completată de două rujuri și o ojă în culori intense de roșu.
LE ROUGE GIVENCHY ROUGE ACAJOU No. 318 și INTENSE No. 319 – 156 lei09-ROUGE_N318-156lei
LE VERNIS GIVENCHY ROUGE ACAJOU No. 28 – 103 lei11-LeVernis - 103lei

“În mod traditional, roșu și negru sunt cele două culori pe care le asociem cu luciul.
Am ales să dezvolt culoarea roșie pentru intensitatea și fragilitatea sa. Această culoare este cel mai frumos răspuns la uniformitate.” NICOLAS DEGENNES

Produsele sunt și arată excepțional, eleganță și rafinament la cele mai înalte standarde, așa cum Givenchy ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Cu siguranță aceste produse se vor bucura de un mare succes deoarece pe mine deja m-au cucerit. Dacă vi le doriți și voi vă anunț că puteți găsi întraga colecție în magazinele Sephora din toată țara. Vă pup! xoxo2015 AW COLLECTION_MAKING OF_A4 PRINTING USE IMAGES_G009543

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s