Elmiplant SOS pentru mâini perfecte

Bună fetelor! Întotdeauna avem nevoie de o crema bună pentru mâinile noastre. Crema de mâini nu îmi lipseşte nici o dată din poşetă şi pot spune că este produsul cel mai folosit în ritualul meu de îngrijire şi nu numai. Din cauza programului foarte încărcat şi a faptului că intru în contact cu o mulţime de persoane, substanţe şi suprafeţe, pielea mâinilor mele cere să fie îngrijită şi hidratată intens. 12141646_10154281486163484_8210468750835731390_n

Pentru a ajuta pielea foarte uscată şi crăpată a mâinilor să îşi recapete starea de bine şi sănătatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream  îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală. JPG RGB elmiplant Hand Creams Family+SOS Hand Cream

Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.
În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate. Acest produse nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.
Întreaga gamă este disponibilă în farmaciişe din toată ţata la preţul de 8 lei/flacon 50 ml.

Datorită bunăvoinţei elmiplant România toate femeile beneficiare ale Caravanei Frumuseţea Dobrogeană au primit această cremă minunată pentru a-şi îngriji mâinile muncite la animale şi la muncile câmpului. Mulţumim elmiplant în numele tuturor doamnelor de la ţară!

Untitled-2s Voi veţi încerca această cremă? Cât de multă atenţie acordaţi îngrijirii mâinilor? Aştept răspunsurile voastre! Vă pup!

Reclame

Un gând despre “Elmiplant SOS pentru mâini perfecte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s