Glazel Visage noul brand de pe TheMakeUpShop România

Untitled-1Bună fetelor! Produsele de machiaj din colecţia mea nu îmi sunt nici o dată de ajuns, aceasta fiind în continuă creştere, deoarece de fiecare dată când descopăr un brand sau un produs nou nu mă las până nu le încerc şi mi le procur. Încă sunt supărată pe firmele de cosmetice care se găsesc doar în anumite ţări, fără a se comercializează în România, la care nu am acces şi pe care eu nu le-am încercat până acum, dar de care alte pasionate de make-up se folosesc de când se ştiu.

Cu cosmeticele produse în Polonia am o relaţie foarte bună şi multe produse fabricate în această ţară şi-au făcut locul imediat înfavoritele mele. Despre brand-ul Glazel Visage auzisem o mulţime de lucruri interesante, văzusem la multe fete cum erau lăudate şi adorate, şi parcă îmi făceau şi mie cu ochiul. M-am bucurat nespus când The MakeUp Shop, unul dintre cei mai mari şi de încredere furnizori de cosmetice de pe piaţa din România şi-au adăugat în portofoliu acest brand atât de adorat şi atât de mult-dorit de mine.

Glazel Visage este un brand nou pe piaţă, acesta fiind lansat în anul 2004, fiind un brand specializat în producţia produselor de make-up profesionale ce foloseşte cele mai noi tehnologii de cosmetologie pentru a oferi clienţilor o experienţă unică prin deţinerea unei game diversificate de culori, texturi şi produse. Brand-ul este un creator de tendinţe, în plină expansiune ce doreşte să împărtăşească inovaţia, cunoştinţele şi experienţa sa tuturor exploratorilor acestui domeniu. Datorită calităţii şi a portofolilului de produse foarte diversificat  ce cuprinde cosmeticele necesare în realizarea unui machiaj complet, aceştia s-au bucurat de o ascensiune foarte rapidă, la momentul actual brand-ul fiind regăsit în ţări precum SUA, Irlanda, Rusia, Serbia, Egipt, Portugalia, Slovenia, iar acum ne putem bucura de ele şi în România.

Iată cu nu după mult timp de la lansarea în România s-a ivit ocazia să încerc şi eu produsele acestui brand. Produsele ce au intrat în colecţia mea şi pe care am şansa să le încerc sunt o paletă de şase culori, două farduri pulbere, un corector şi un luciu de buze, iar în continuare vă voi arăta mai pe larg cum arată şi cum se comportă aceste produse.
0Ca de fiecare dată MakeUpShop acordă mare atenţie detaliilor şi siguranţei livrării, produsele fiind foarte frumos ambalate într-o cutie personalizată, iar produsele înfăşurate în foarte multă folie protectoare pentru a nu se întâmpla incidente neplăcute pe drum.0aSistemul paletelor de farduri este de tipologia „Fă-ţi propria paletă”, prin care vă puteţi realiza paletă de farduri mult visată, cu ce nuanţe sau texturi doriţi. Fardurile sunt mari, rotunde, greutatea fiind de 3,5g; se găsesc în 4 texturi şi anume: mat cu sclipici, mat, metalizat şi satinat. Paletele sunt de metal cu sistem magnetic de prindere al fardurilor, fără ogindă, iar pe site le găsiţi în trei forme de 6 (49 lei), 8 (64 lei) sau 15 (89 lei) farduri.

2

Pentru început eu am ales să îmi concep o paletă potrivită anotimpului în care ne aflăm, nuanţe pe care de altfel le folosesc foarte des în machiajele mele. A fost o situaţie foarte dificilă să aleg dintre zecile de nuanţe disponibile. Am optat pentru paleta cu 6 farduri şi mi-am ales câte 2 farduri din categoriile, (după cum sunt aşetate în poză de mai sus pe verticală), mat, metalic şi satinat.

1

Sincer am rămas plăcut impresionată de calitatea acestora, sunt destul de cremoase, foarte pigmentate şi foarte rezistente pe pleoapă, iar de prăfoase pot spune că sunt la fel de prăfoase ca celelalte farduri care vin sub această formă. Sunt foarte fine la atingere şi se lucrează foarte uşor cu ele, blending-ul realizându-se imediat. În swatch-ul de mai sus puteţi vedea pigmentaţia acestora, fără bază şi dintr-o singură rotire a degetului pe fard. Eu sunt mai mult decât impresionată, mi-au depăşit orice aşteptări. Preţul unei singure pastile este 16 lei.

3

Alte produse încercate sunt fardurile pulbere, Cameleonic în nuanţa C8 şi satinat în nuanţa M7. Produsele vin borcănaşe din plastic, cu sigla brand-ului pe capac. Particulele acestor farduri sunt foarte fine, asigurând o aplicare uşoară şi comodă. Pentru aplicarea eficientă şi un efect maxim este necesară folosirea unei baze lipicioase, eu în pozele de swatch am folosit lipici de gene într-un strat foarte subţire. După aplicare nu se întinde şi oferă machiajului o eleganţă aparte şi un efect WOW, fardurile perfecte pentru un machiaj de seară menit să atragă toate admiraţiile. Fardurile pulbere simple le găsiţi la preţul de 19 lei, iar cele pulbere cameleonice la 25 lei4

Că tot rămăsesem fără corector alb, am zis să îi acord o şansă celui de la Glazel. Foarte bine am făcut deoarece îmi place foarte mult. Este foarte cremos, are o acoperire foarte mare şi se lucrează foarte frumos cu el. Îmi place să îl folosesc în machiaje la iluminarea arcadei şi la accentuarea sprâncenei, iar uneori îl amestec cu corectorul în zona de sub ochi pentru un efect de revigorare. Se blend-uieşte foarte bine în piele, acoperind foarte frumos şi lăsând pielii un efect natural, deloc încărcat. Ambalajul este de tip scoică, din plastic, iar capacul este transparent având imprimat logo-ul firmei. Corectorul este disponibil în mai multe nuanţe şi îl puteţi achiziţiona la preţul de 19 lei.

5

Fără puţină viaţă pe buze nici nu putem ieşi din casă, luciul de buze Glazel Visage în nuanţa 8 potrivindu-se oricărei ocazii. Are o textură lipicioasă, grea dar care nu încarcă, hidratează şi oferă o culoare discretă buzelor, un luciu natural şi elegant, de durată. Ambalajul este din plastic, iar forma pensulei facilitează o bună aplicare a produsului. Gustul acestuia nu am reuşit să îl identific încă, dar pot spune că se încadrează în categoria citricelor. Preţul unui Gloss este 27 lei.

Ei şi acestea sunt produsele Glazel Visage ce au intrat în colecţia mea şi vă asigur că nu sunt ultimele, deoarece se merită să investeşti în astfel de produse de foarte bună calitate şi care au un preţ mai mult decât accesibil. Fie că eşti profesionist în ale machiajului sau doar o fată pasionată de frumuseţe, produsele Glazel Visage se adaptează foarte uşor oricăror cerinţe. Asta nu este ultima dată când veţi auzi de la mine de aceste produse, pregătesc în curând un tutorial folosindu-mă de produsele Glazel Visage!

Voi aţi încercat aceste produse? Ce părere v-au lăsat? Vă pup! xoxo

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s