Parfumurile Infinite Love

Bună fetelor! Acum ceva timp vă arătam atât pe facebook cât şi pe instagram că am primit spre testare 3 noi parfumuri, produse sub brand-ul Infinite Love. Dacă vă veţi duce şi veţi căuta postările pe paginile mele veţi vedea că a trecut ceva timp de când au intrat în testare, iar articolul apare abia acum deoarece am vrut să le testez în voie şi să-mi fac o părere despre ele, astfel că în această perioadă am consumat cam jumătate din cantitatea sticluţelor celor trei parfumuri. Eu zic că destul încât să îmi pot face o părere pertinentă.Untitled-1

Din câte am înţeles, Infinite Love este un brand turcesc ce se regăseşte în ţări precum Germania, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia, Germania, Tunisia şi Arabia Saudită, iar acesta este al doilea an de activitate pe piaţa din România. Parfumurile lor pot fi achiziţionate atât online de pe site-ul lor oficial cât şi de la insuliţele aflate în centrele comerciale din Craiova, Târgu Jiu şi Bucureşti. DSC_0173

Sub numele Infinte Love sunt produse parfumuri după reţetele parfumurilor celebrilor parfumieri, acestea au miros similar sau chiar identic cu cele ce au fost sau încă sunt pe piaţă. În portofoliul acestora se găsesc un număr de 300 de tipuri de parfum, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Acestea sunt vândute în flacoane identice, indiferent de tipul parfumului ales. Flacoanele sunt de sticlă, capacul din plastic, iar dozajul se face prin vaporizatorul ce are o ţeavă lungă pentru a te bucura şi de ultima picătură de parfum.

Deoarece brandu-ul vine ca o alternativă la parfumurile marilor brand-uri şi merge pe premiza plăteşti produsul şi nu eticheta, preţurile acestora sunt foarte accesibile pentru publicul român. Parfumurile se găsesc sub trei forme, iar în funcţie de gramajul ales preţurile sunt următoarele: pentru 8 ml – 15 lei, 50ml – 59 lei, şi 100ml – 84 lei. Cele de 8ml se pot achiziţiona de la reprezentanţe deoarece pe site nu sunt prezente.

Eu am avut ocazia să încerc cele trei parfumuri în varianta de 50ml, două pentru femei şi unul pentru bărbaţi, iar după o lungă căutare prin sutele de parfumuri de pe site, m-am oprit la două parfumuri pe care le am în varianta originală şi anume Alien By Thierry Mugler şi Organza by Givenchy, iar Andrei a ales unul dintre parfumurile lui preferate Dolce & Gabbana Pour Homme. Pe site le găsiţi cu denumirea propusă de Infinite Love şi sunt cu totul diferite, iar codul esenţei se regăseşte lipit pe sticluţă pentru identificare. Dacă accesaţi site-ul puteţi să căutaţi numele parfumului preferat, iar ca rezultat va ieşi varianta Infinte Love a acestuia. Eu am căutat Alien, iar rezultatul a fost parfumul Ales K94.

DSC_0176

Pentru că am tot amintit de parfumul Alien zic să fie primul luat la puricat. Ca şi miros aduce a cel original, dar cum era de aşteptat îi lipsesc câteva note, iar ca şi persistenţă, eu personal pe piele l-am simţit în jur de 4-5 ore, iar pe haine după această perioadă încă rămâne. Am fost foarte curioasă de faptul că, chiar dacă eu nu îi mai simţeam mirosul, am primit o mulţime de complimente în legătură cu parfumul pe care îl port. Nu pot spune decât că îl recomand, deoarece indicele calitate-preţ este mai mult decât convenabil. Notele predominante sunt de ambră. Acesta este un parfum foarte frumos, potrivit oricărei vârste.

DSC_0178Acelaşi lucru nu îl pot spune însă despre cel Organza, deoarece am rămas puţin dezamăgită. Personal parfumul original mi se pare genial, atât de elegant şi rafinat încât nu îmi găsesc cuvintele, nu are termen de comparaţie. Mă aşteptam să găsesc acelaşi lucru şi aici, însă nu a fost aşa. Mirosul nu a fost cel aşteptat, în primă fază am crezut că s-a greşit comanda, însă la o a doua cercetare, era ce trebuia să fie, dar nu prea. Mirosul nu prea aduce cu cel original, doar foarte vag, o notă. La cel original dacă te dai prea mult te doare capul din cauza tăriei acestuia, însă aici abia îl simţi. Nu spun că mireasma acestuia nu este una plăcută, ci doar că mă aşteptam ca mirosurile să semene. Se pare că este doar inspirat şi nu copiat în totalitate. 😦 Este un parfum elegant, potrivit mai mult doamnelor, notele predominante fiind lemnoase, iar ca rezistenţă l-am simţit în jur de 2-3 ore. DSC_0177

Şi ultimul dar nu cel din urmă este parfumul E62, Dolce & Gabbana Pour Homme. Cel original este divin, iar varianta Infinite Love îi calcă pe urme. Mirosul este unul intens, complex şi foarte bine realizat. Pe piele are o rezistenţă de 3-4 ore, chiar dacă tu îi pierzi mirosul, dacă îl aplici într-o cantitate notabilă, poţi lăsa o dâră de parfum după tine în prima oră. Pe haine chiar şi a doua zi îi poţi resimţi mirosul. Este un parfum foarte plăcut, iar la preţul pe care îl are este mai mult decât OK. Dacă vrei să faci o primă impresie excelentă, scoţi parfumul şi te dai înainte de întâlnire, sigur vei primi câteva priviri de atracţie şi complimente.

DSC_0180

Iar pentru ca lucrurile să fie şi mai plăcute am primit şi un antiperspirant roll-on în varianta parfumului Alien. Eu una nu folosesc acest tip de antiperspirant, cel spray îl consider mai practic, dar pentru că l-am primit pe acesta am zis să îl încerc. Spre surprinderea mea şi-a făcut treaba excelent. L-am aplicat dimineaţă, iar seara sub-braţul era uscat şi frumos mirositor, şi asta în perioada verii. Chiar mă bucur că i-am acordat o şansă, deoarece a fost chiar foarte bun, a protejat, nu a pătat hainele, miroase divin şi din câte am înţeles este mai puţin nociv decât ce foloseam până acum, aşa că ++ pentru mine. A făcut o pereche excelentă cu parfumul soră, iar împreună consider că sunt o idee de cadou extraordinară, deoarece parfum şi antiperspirant foloseşte toată lumea, sper.

În concluzie, fie că eşti genul de persoană care îşi doreşte să încerce toate parfumurile caselor de modă sau care şi-ar dori ca în fiecare zi să îşi schimbe parfumul în funcţie de ţinută, starea de spirit sau anotimp, sau dacă doar vrei să ai un parfum fancy, aici este soluţia ta. Cu parfumurile Infinite Love, plăteşti produsul şi nu eticheta sau brand-ul şi mai presus de toate preţul este accesibil tuturor buzunarelor. Parfumurile lor sunt reuşite, rezistente, iar la preţul pe care îl au sunt excelente. Iar dacă vă întrebaţi, mie una nu mi-au produse iritaţii sau alte probleme. Deci sunt safe, iar eu le recomand. Aşa cum am mai spus le puteţi achiziţiona de pe site-ul lor Infinite Love sau din reprezentanţele Infinite Love din cele trei oraşe din ţară. Ce părere aveţi despre acest concept! Aţi încercat parfumurile lor până acum? Vă pup! xoxo

Reclame

Un gând despre “Parfumurile Infinite Love

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s