Valentine’s Day Make-up YouTube Girls Romania BIG GIVEAWAY

Bună fetelor! Astăzi împreună cu colegele mele din grupul Youtube Girls Romania  ne-am hotărât să sărbătorim cum se cuvine luna iubirii și să împrăștiem dragoste în mediul online, astfel am pus la cale o colaborare cum nu a mai fost niciodată în spațiul YouTube-ului Românesc.
Colaborarea este una specială zic eu deoarece am gândit-o să fie 2 în 1, mai exact dacă vă lăsați cuprinși în colaborarea noastră puteți învăța să realizați un machiaj, o coafură sau o manichiură, sau să realizați un proiect HomeMade în tema sărbătorii îndrăgostiților, în plus aveți posibilitatea de a câștiga un kit de frumusete la care fiecare dintre noi, cele participante în proiect, a contribuit cu unul sau mai multe produse. Astfel am adunat un kit complet de răsfăț pentru o fată cochetă și mereu îngrijită, ce conține produsele pe care le puteți vedea în fotografia de mai jos.

12705688_10154506440883484_3359146561728938880_n

După cum puteți vedea premiul este unul foarte mare și repet acest giveaway are doar o câștigătoare.

Dar ca să nu ne mai lungim iată REGULILE, unele foarte simple de altfel:

!!!GIVEAWAY-ul se desfășoară pe YouTube!!!

1. Like și Share pe Facebook acestui clip clip 

2. Abonează-te la toate canalele participante în colaborare (lista canalelor o găsiți în descrierea clipului de mai sus)

3. La clipul de mai sus lăsați un comentariu care să conțină o declarație de dragoste pentru persoana iubită, sau în caz că nu aveți o astfel de persoană în viața voastră, o declarație pe care v-ar placea să o primiți.

Durata Giveaway: 09.02-28.02

Câștigătorul va fi ales în funcție de originalitatea și creativitatea declarației de dragoste.  Mult succes și inspirație vă doresc! Vă aștept să participați în număr cât mai mare și să împrăștiem dragoste în jurul nostru.

Mai jos vă las clipul cu  machiajul și look-ul propus de mine pentru o seară romantică de Valentine’s Day. (Clipul prin intermediul căruia vă puteți înscrie în concurs.)
Vă doresc să aveți o viață plină de iubire și o zi a îndrăgostiților fericită chiar daca aveți sau nu un Valentin. Detaliile participării la giveaway le gasiți din nou în bara de descrieri a clipului. V-am pupat! Xoxo

Reclame

2 gânduri despre “Valentine’s Day Make-up YouTube Girls Romania BIG GIVEAWAY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s