Porţia de sănătate de la Profructta

Cele ce mă urmăriţi pe facebook şi instagram sunteţi familiare cu faptul că ţin o nouă dietă de ceva timp şi am început să adopt un stil de viaţă mai sănătos, pentru a reveni la greutatea de odinioară. Ceea ce mă încântă este că dieta aceasta este foarte permisivă făcându-mă să mă satur fără a mă îngrăşa, astfel că în scurt timp, ajutată şi de foarte puţin sport (mers pe bicicletă, Kangoo) am slăbit câteva kilograme bune, iar începutul este foarte promiţător.DSC_0618

Am încercat să adaug în meniul meu cele mai bune şi sănătoase produse, preparate şi pregătite cât mai natural. Am inceput sa iubesc fructele, iar pentru a-mi face dieta cât mai distractivă încerc să găsesc noi modalităţi de consum a alimentelor. Un smoothie este întotdeauna un prilej de încântare, dar, cum sunt mai tot timpul pe fugă, nu mă pot bucura de un aşa răsfăţ ori de câte ori îmi doresc, de aceea caut tot felul de noi produse şi reţete care să îmi vină în ajutor.
De curând am descoperit sucul din 100% fruct de la Profructta, un suc 100% natural produs din fructe culese din livezile din Câmpulung Muscel, fără adaos de zahăr, şi cel mai interesant, fără coloranţi şi conservanţi! O alternativă excelentă la sucul preparat la storcător. Eu m-am îndrăgostit pe loc!

Multe dintre voi aţi considerat că un suc îmbuteliat nu are cum să fie 100% natural, dar permiteţi-mi să vă contrazic şi să fac referire la compotul sau nectarul pregătit de bunicile voastre în copilărie sau chiar la murături. Cam aşa sta treaba şi aici. În prepararea sucului fructele sunt presate la rece , întrucât nu se adaugă niciun conservant chimic, se încălzeşte apoi sucul la 82 de grade pentru a distruge flora patogenă. După 36 de secunde este răcit rapid, astfel încât însușirile sucului să rămână intacte, fiind imediat îmbuteliat în sticle de sticlă. După deschiderea unei sticle, sucul trebuie ţinut la frigider şi consumat în maxim 5 zile. Vă asigur că nici nu se compară cu nectarul sau sucurile pe care le găsiţi la cutii în rafturile magazinelor şi că nu va rezista mai mult de câteva ore. Vă recomand să îl consumaţi rece pentru a vă bucura de un adevărat răsfăţ.sucuri de mere si pere Profructta

Momentan aceştia oferă publicului larg doar trei sortimente de suc, dar multe alte combinaţii sunt pe drum. Sucul de mere, de pere şi amestec între aceste două fructe, bucurându-se astfel de următoarele benficii:

Toţi ştim zicala An apple a day keeps the doctor away, iar sucul de mere Profructta păstrează parfumul fructului, gustul autentic şi proprietăţile acestuia. Adevărat apărător al sănătăţii, mărul abundă în vitamine precum A, B1, B2 şi C şi în substanţe nutritive, magneziu, fosfor, fier şi potasiu, devenind astfel o sursă excelentă de energie. Vitamina A are grijă de ochii obosiţi şi îi protejează, păstrând vederea clară. Datorită vitaminelor şi substanţelor nutritive, mărul de aur ajută în combaterea insomniei, asteniei şi cefaleei.

Suculente, dulci şi apetisante, perele se transformă în suc – aliat pentru sănătate. Acestea sunt bogate în săruri minerale, calciu, fosfor, potasiu, fier şi vitaminele A, B şi C şi au proprietăţi diuretice, remineralizante, nutritive şi astringente. În rutina haotică a oraşului, sucul de pere îşi aduce ajutoarele mai sus menţionate ce combat efectele stresului, oboseala şi surmenajul, anemia şi are acţiune revigorantă în cazul asteniilor.

Merele şi perele îşi unesc puterile în sucul omonim pentru a revigora organismul şi pentru a îndepărta oboseala şi surmenajul. Sucul îmbină gustul natural cu efectele benefice şi rezultă un aliat al sănătăţii gustos şi prietenos, cu 75% măr şi 25% pară, totul natural 100%. Iar toate aceste beneficii ale fructelor sunt regăsite fără doar şi poate în fiecare mililitru de suc Profructta.DSC_0621

Puteţi găsi şi voi sucurile în magazinele selectate din ţară sau puteţi comanda direct de pe site-ul lor unde veţi găsi şi câteva noi sortimente şi multe alte informaţii despre povestea din spatele acestui brand 100% românesc.

Sucurile sunt disponibile în variante de 0.3l, 0.5l, 0.7l, 1l sau chiar 3l. Sunt delicioase şi foarte sănătoase! Vi le recomand cu drag şi vă invit să îl încercaţi pentru a vă convinge de cele spuse mai sus! Voi v-aţi luat azi porţia de sănătate? Vă pup! xoxo

DSC_0623 Bucuraţi-vă de un suc natural şi susţineţi brand-ul românesc!!!

Reclame

14 gânduri despre “Porţia de sănătate de la Profructta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s