Kawaii Box Aprilie + Giveaway International

Link-ul către formularul de înscriere la giveaway în finalul articolului!

După cum ştiţi în ultima vreme pasiunea mea pentru proiectele făcute de mână şi pentru agenda zilnică s-a dezvoltat foarte mult, iar ori de câte ori intru într-un magazin îmi fug ochii numai după produse de papetărie şi handcrafting, iar online lucrurile vă asigur că nu stau altfel, istoria browserului mi-e mai mereu plină cu site-uri cu idei noi şi magazine ce comercializează astfel de produse.IMG_0184

De curând am descoperit site-ul Kawaii Box, contactându-mă după ce au vizionat clipuleţele mele. Acesta este un site ce oferă produse de handcrafting, jucării şi nu numai, toate fabricate în Japonia, care vin sub forma unui abonament lunar, în genul cutiilor cu produse cosmetice pe care le ştim deja foarte bine. Dacă sunteţi fani ai YouTube-rilor din America ştiţi că în ultima perioadă a fost o nebunie a produselor asiatice, iar pentru că nu pot să fiu mai prejos şi îmi place să abordez noile tendinţe le-am acceptat provocarea.

După cum vă spuneam şi în clipul de pe canalul de YouTube, kawaii box  este o cutie lunară care conţine între 10 şi 12 produse ca de exemplu dulciuri japoneze, produse de papetărie, produse de beauty  şi multe alte lucruri interesante tocmai de la mama lor din Japonia.

Preţul acestei cutii variază în funcţie de abonamentul ales, mai exact numărul de luni în care alegi să primeşti cutiuţa, preţurile fiind astfel: O lună 19,80 dolari;  Şase luni 18,80 dolari sau Un an de zile 17,90 dolari. În fiecare lună primiţi o cutie cu produse noi, care nu se repetă niciodată, primiţi coduri de reducere şi informaţii despre concursuri şi posibilităţi de a câştiga o mulţime de alte produse. Transportul este gratuit oriunde în lume.

Cutia lunii Aprilie conţine 11 produse :
– Carneţel A6 cu design JaponezIMG_0190 – Breloc Smiley FaceIMG_0195 – Kit bombonele JaponezeIMG_0198 – Lăcăţel cu cifruIMG_0203 – Set stickere căţeiIMG_0208 – Elastic părIMG_0201 – Brăţară roz neonIMG_0205 – Gumă de ştersIMG_0188 – Mască pentru somn PandaIMG_0209 – PixIMG_0217 – ProsopelIMG_0214

Luna aceasta au fost mai multe jucării decât produse de handcrafting sau pentru agendă, dar chiar şi aşa sunt foarte încântată de ceea ce s-a aflat în interiorul acestei cutii şi abia aştept să văd ce se va afla în următoarea.

Dacă vă doriţi şi voi să câştigaţi o Kawaii Box tot ce trebuie să faceţi este să APĂSAŢI AICI şi să urmaţi paşii pentru a vă înscrie în Giveaway. Sunt câţiva paşi foarte simpli, iar peste 15 zile unul dintre cei care au respectat toţi paşii va primi o cutie KAWAII absolut gratuit direct la el acasă.

Sper să vă placă acest giveaway şi să participaţi în număr cât mai mare. Nu uitaţi să daţi share pe facebook pentru a oferi şansa la câştig cât mai multor persoane, iar dacă voi vedea că sunt mulţi doritori, poate voi mai face un astfel de concurs curând. Vă pup şi vă doresc mult succes tuturor! xoxo

Reclame

7 gânduri despre “Kawaii Box Aprilie + Giveaway International

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s