NYX FaceAwards RO | Lansarea primului magazin NYX din ţară

Bună fetelor! Niciodată nu ai destule produse cosmetice! – cu toate ştim asta, iar dacă te-a prins boala, nu mai scapi şi odată cu timpul, ca oricare alta, evoluează şi se înrăutăţeşte. Rujuri cât mai multe, în cele mai ciudate nuanţe şi absolut toate texturile, palete şi farduri la fel, kilograme de pudră, presată sau liberă, iluminatoare în diverse intensităţi, litrii de fond de ten pentru că nuanţa pielii ni se schimbă de la un anotimp la altul şi nu ne dorim să ne prindă nepregătite, kilometrii de gene, iar lista poate continua. Da, sunt un make-up addict şi parcă îmi plânge sufletul atunci când nu am acces la câte un produs pe care vedetele YouTube-ului de peste ocean le laudă într-una. Ştiu că majoritatea iubitorilor de machiaj se uită lung pe canalele şi blogurile din America visând la ziua când îşi vor putea răsfăţa tenul cu produse din cele mai fancy de care unii dintre noi sunt privaţi.13346660_1040899816002833_5572347508714164501_n

Până acum ceva timp pe lista brandurilor de care eram privaţi se afla şi NYX Cosmetics. Un brand american cu produse excelente şi colecţii care îţi fură imediat privirea şi inima. Acesta este un brand american, destul de nou, fiind înfiinţat în anul 1999 de către Tony Ko, ce a cunoscut succesul la o vârstă fragedă şi care are în spate o poveste de viaţă foarte interesantă, pe care chiar vă invit să o lecturaţi.
NYX se bucură de un real succes în rândul iubitorilor de make-up, fiind brand-ul ce oferă calitate la un preţ accesibil tuturor. În 2014 brand-ul a fost preluat de uriaşul L’Oreal şi iată că în 2016 s-a întâmplat o mare bucurie pentru iubitorii artei machiajului din România, fiind inaugurată prima reprezentanţă oficială NYX Cosmetics din ţara noastră, la Constanţa.

Chiar dacă în ultimii câţiva ani nu am fost privaţi în totalitate de acest brand, fiind existent pe site-urile de specialitate, dar într-o gamă mai redusă, săptămânile trecute a fost practic o adevărată nebunie în online. Deshiderea primului magazin NYX din România şi nu oriunde ci la Constanţa în noua aripă a City Park Mall a produs isterie, la propriu. Organizatorii au pregătit, drept recompensă în week-end-ul lansării 400 de pouch-uri chic ce conţineau trei produse random ale brand-ului, câte 200 pentru prim-sosiţii zilelor. SURPRIZĂ! În ziua lansării oficiale, cu câteva ore bune înainte de deschiderea mall-ului peste 800 de persoane aşteptau în rând să calce pragul magazinului. Se pare că odată cu el, NYX a adus în ţara noastră şi spiritul american. ROT_3269

Nici nu mă miră acest lucru, deoarece NYX este un brand foarte iubit peste tot în lume, iar în ţara noastră nu se întâmplă altfel. Au produse foarte bune, calitative, de actualitate şi la preţurile mici, aceleaşi pe care le ştiam de pe site-urile americane. Foarte multe produse la care visa orice îndrăgostit de make-up au fost aduse în exclusivitate şi vă spun sincer, de fiecare dată când trec prin faţa magazinului, chiar şi la câteva săptămâni de la lansare, este plin de clienţi, fapt ce a făcut ca în câteva zile multe dintre colecţiile de produse să intre în SOLD OUT. WOW!

Un alt lucru fantastic pentru care trebuie să îi mulţumim companiei NYX este concursul NYX FaceAwards. Un concurs dedicat persoanelor îndrăgostite de machiaj şi de artă în general. În fiecare an zeci de participanţi sunt supuşi la probe care mai de care mai ingenioase, în încercarea de a cuceri titlul de cel mai talentat vlogger al anului. Din vlogosfera americană febra FaceAwards s-a răspândit în toată lumea, iar anul acesta a venit şi rândul artiştilor români să îşi arate talentul.FACE AWARDS INSCRIERI DESCHISE

Cu acest scop am participat săptămâna trecută la un eveniment inedit marca NYX Cosmetics. Atmosferă plăcută, şampanie, muzică bună oferită de cunoscutul DJ Vali Bărbulescu, zeci de make-up artişti, culoare şi stil. După ce am primit cu bucurie în suflet vestea lansării primei ediţii româneşti a concursului NYX FaceAward, ne-am bucurat de produse şi machiaje oferite de talentaţii make-up artişti NYX. Chiar şi în magazin veţi găsi de fiecare dată pe cineva să vă îndrume, iar datorită tehnologiei de care se bucură magazinul puteţi recrea pe loc machiajul favorit ghidându-vă după tutorialele pas cu pas.

NYX FaceAwards este cea mai cool competiţie de make-up care îţi poate oferi titlul de beauty vlogger al anului, o excursie în Los Angeles, produse NYX timp de un an de zile şi un premiu în bani de 1000 de Euro. Dacă nu crezi că e pentru tine, poate e pentru o prietenă. Povesteşte-i despre ce este vorba şi convinge-o să se înscrie!
Tot ceea ce trebuie să faci este: – 1. Să realizezi un tutorial video (dacă nu ai deja unul cu care te mândreşti) în care să arăţi pasiunea ta pentru machiaj (un video în care realizezi un machiaj pentru tine sau pentru o altă persoană). După ce l-ai realizat îl încarci pe contul tău de YouTube. Daţi-vă toată silinţa pentru un rezultat de poveste – cele mai artistice şi creative tutoriale vor avea şanse mai mari de a se califica pentru marea finală;
2. Apoi intri pe www.nyxcosmetics-faceawards.ro şi îţi creezi un cont de participant;
3. Completezi formularul de participare şi înscri link-ul clipului de pe YouTube cu tutorialul de machiaj realizat de tine.

Asta-i tot! Eşti înscris. Din toate clipurile înscrise juriul va desemna TOP 15 Cele mai reuşite tutoriale ce vor intra în etapa finală. Norocoşilor li se va oferi o temă pentru relizarea clipului marii finale, iar cel mai bun va câştiga banii, produsele NYX pentru un an întreg şi şansa de a vedea live finala ediţiei NYX FaceAwards America şi de a cunoaşte starurile industriei de beauty în poate cel mai cool oraş din lume. Oh, God! Voi invidia câştigătorul!
Toate detaliile despre competiţie le găsiţi pe site-ul menţionat mai sus. 1 iulie este data limită de înscriere, aşa că puneţi-vă imaginaţia la contribuţie şi intraţi în competiţie. Abia aştept să văd topul.

V-aţi înscris deja clipuleţul? Vă pup! xoxo

Reclame

5 gânduri despre “NYX FaceAwards RO | Lansarea primului magazin NYX din ţară

  1. Da ,imi place sa aud alte marci care apar nou;ador noutatile in materie de orice ;inca nu am testat produsele NYX dar cu siguranta in viitor le am pe lista

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s