Primul salon Anastasia Beverly Hills din Constanţa | Interviu Anastasia Soare

Bună fetelor! Week-end-ul trecut am avut parte de „the time of my life”. Încă mai simt vibraţia acelor momente şi îmi răsare instantaneu un zâmbet pe buze când mă gândesc la magia acelei zile.
City Park Mall nu conteneşte cu modernizarea şi atragerea de noi chiriaşi de cea mai înaltă clasă, unici în judeţ, iar acum pot spune că s-a întrecut pe sine. Brand-ul Anastasia Beverly Hills s-a gândit de această dată să bucure constănţenii, cu produse şi servicii de cea mai bună calitate. Chiar aveam nevoie de un asemenea salon şi de singuranţa stocului de produse cât mai aproape de casă.  Ador produsele ABH, fiecare lansare fiind un must-have pentru mine. Nu ai cum! Calitatea acestora este imbatabilă, iar inovaţia este la ea acasă. După cum vă spuneam, „the time of my life”-ul, l-a constituit lansarea primului salon ABH din Constanţa gazda evenimentului fiind chiar ea, regia supremă a sprâncenelor, Anastasia Soare. WOW!

Anastasia Soare este pentru mine un adevărat exemplu de succes, un idol în viaţă, reuşita ei fiind lucrul ce mă ambiţionează, ea fiind dovada vie că se poate şi că visele devin realitate.DSC_0024În calitate de blogger HMBE am participat cu mari emoţii la eveniment.  Nu vă pot spune cât de mult s-au intensificat acestea când din mulţime a apărut doamna Anastasia Soare, împrăştiind în zare aer Hollywoodian. Pentru că suntem în era tehnologiei nu a ezitat să urce un SelfieSnap cu grupul ce a întâmpinat-o, printre care mă aflam şi eu imediat lângă ea! 🙂 Nu vă spun că această întâlnire a fost un must pentru mine, încât fiind sâmbătă o zi foarte aglomerată pentru un make-up artist, a trebuit să reprogramez din fetele de la machiaj pentru a putea fii acolo. IMG_7418A urmat o lungă sesiune de fotografii la panoul special pregătit, un scurt discurs, un cocktail, iar după eveniment momentul culminat pentru mine, ocazia unică de a-i lua un interviu idolului meu, Anastasia Soare. Intenţia a fost de a realiza un interviu video, însă datorită aglomeraţiei din salon, unde toată lumea dorea să achiziţioneze şi să încerce produsele, sunetul de fundal a fost foarte mare încânt calitatea video-ului a fost puţin afectată. Un scurt montaj de la eveniment veţi găsi bineînţeles pe canalul de YouTube şi în finalul acestui articol.

Doamna Anastasia este absolut superbă, un suflet mare şi o prezenţă calmă şi prietenoasă. Nu a refuzat nicio cerere de fotografie sau selfie şi nu a ezitat să răspundă întrebărilor pe care i le-am adresat. Am fost foarte bucuros să aflu lucruri poate mai puţin ştiute despre aceasta, despre brand şi despre planurile de viitor. Aveam o mulţime de curiozităţi însă doar atât mi-a permis bunul simţ şi miliardele de emoţii să o reţin. Iată mai jos câteva lucruri pe care am fost încântat şi extrem de onorat să le aflu.

Andrei HMBE: Cum vă simţi să fiţi din nou acasă şi ce înseamnă pentru dumneavoastră deschiderea unui salon Ansastasia Beverly Hills în oraşul natal, Constanţa?
Anastasia Soare: Mă leagă o mulţime de amintiri de acest loc şi mă bucur să fiu din nou acasă, deoarece aici am locuit în prima parte a vieţii mele. Este un lucru foarte satisfăcător pentru mine să vin şi să ofer celor din Constanţa serviciile şi produsele de make-up.

Andrei HMBE: Toată lumea este extaziată de produse şi calitatea acestora. Cum reuşiţi să creaţi produse atât de fabuloase care crează dependenţă? (Tocmai am achiziţionat paleta Modern Renaissance şi pot să spun că o ador!)
Anastasia Soare: Împreună cu fiica mea Claudia aka. Norvinasuntem obsedate de beauty şi produse de make-up. În realizarea produselor noastre am contopit arta cu întreg knowledge-ul din domeniul de beauty, şi consider că în acest moment am reuşit să cultivăm această artă de a crea cele mai bune produse. Noi lucrăm la momentul acesta la o sută de produse, poate că în final scoatem doar două pe piaţă, pentru că dacă nu sunt de cea mai bună calitate şi nu considerăm noi că sunt extraordinare, nu le lansăm. Avem un laborator, în care nu intră nimeni, decât noi, în care lucrăm la extraordinar de multe produse. Trebuie să fim convinse că ne sunt indispensabile; le facem şi probabil se schimbă de o sută de ori până la momentul când le punem pe piaţă. Trebuie să fim sigure că noi nu putem trăi fără ele, şi atunci dacă noi suntem atât de înnebunite după acel produs, suntem convinse că la fel vor fii şi fanii noştri, care mă gândesc că sunt la fel ca noi. La un produs lucrăm până la doi-trei ani de zile şi folosim doar the best of the best, cele mai bune ingrediente. De exemplu fardurile care sunt pigmentate şi se blenduiesc atât de bine, sunt total diferite de cele existente pe piaţă,

Andrei HMBE: Ce vă inspiră în crearea acestor produse minunate?
Anastasia Soare: Orice… Artă, muzică, culori, textile, fashion. De exemplu paleta Modern Renaissance a fost inspirată din artă. Ştii ce se întâmplă, cam toată lumea începuse să vină cu nuanţe neutral, marouri şi altele, ce am adus noi te împinge puţin şi îţi dă abilitatea să creezi altceva. Ca şi make-up artist devi plictisit după o anumită perioadă şi ai nevoie să creezi ceva prin care să ieşi din tipare. Ne-am gândit că această paletă este perfectă pentru aşa ceva.

Andrei HMBE: Care este produsul dumnevoastră preferat din toate cele lansate până acum?
Anastasia Soare: Ooo, e ca şi când ai avea zece copii şi cineva te întreabă care este copilul la care ţii cel mai mult, toate produsele pe care le facem ne plac la fel de mult.

Andrei HMBE: Dacă nu puteţi numi un produs favorit, spuneţi-ne care este produsul de care nu vă puteţi lipsi zi de zi?
Anastasia Soare: Brow Wiz de exemplu folosesc în fiecare zi, DeepBrow la fel, Liquid Lips folosesc în fiecare zi. Sunt de neînlocuit.

Andrei HMBE: Ce sfaturi aveţi pentru fetele care îşi doresc să aibă sprâncene perfecte?
Anastasia Soare: Să nu penseze prea mult sprâncenele. Le recomand să vină măcar odată la salon pentru a stabili care este forma ideală a sprâncenelor lor, apoi să şi le crească, dacă mai cresc, avem şi un serum pe care îl pot folosi. Trebuie să fie educate cum să îşi facă sprâncenele, o pot face printr-o singură vizită la salon. După aceea îţi păstrezi tiparul şi exersezi acasă. Este make-up, asta le spun mereu tuturor femeilor, nu te simţi intimidată, nu fii speriată, este make-up, dacă ai făcut o greşeală te-ai spălat şi faci din nou. Este cel mai uşor lucru pe care poţi să îl faci. Practica este cheia. Nimeni nu s-a născut make-up artist celebru, toţi au devenit faimoşi. Au exersat până au atins culmile succesului.

Andrei HMBE: Lucraţi cu majoritatea vedetelor de talie internaţională, aţi obeservat o diferenţă între clientela americană şi cea românească?
Anastasia Soare: Nu cred că există vreo diferenţă. Femeile îşi doresc acelaşi lucru indiferent unde sunt. Eu de exemplu când trăiam în România, voiam acelaşi lucru pe care şi-l dorea poate şi Michele Pfeiffer sau Victoria Beckham. Voiam şi eu să folosesc cele mai tari produse, să am hainele cele mai extraordinare; sunt convinsă că şi fetele de aici îşi doresc acelaşi lucru; că au acces celelalte la mai mult asta este cu totul altă treabă, dar femeile şi fetele în general cred că au aceleaşi dorinţe. Tu nu îţi doreşti poate acelaşi lucru pe care probabil Mario Dedivanovic şi-l doreşte? Nimic nu este imposibil.

Andrei HMBE: Sunteţi o doamnă superbă – care este secretul frumuseţii dumnevoastră?
Anastasia Soare: Mănânc foarte atent, nu fac excese; mănânc mâncare foarte simplă, cum ar fi peşte la grătar cu legume; nu mă dau în vânt după sosuri, stau departe de pâine şi de paste chiar dacă îmi plac foarte mult. Mama mea găteşte mâncare românească, eu duminica gătesc, mă duc la piaţă, la Farmers Market şi gătesc. Fiica-mea se supără că niciodată nu gătesc cu carbohidraţi, nu fac paste, nu fac orez, doar legume, şi ei îi place foarte mult să mănâce paste. Iar pe lângă mâncare sănătoasă, fac exerciţii şi folosesc cinci sute de mii de creme pentru faţă.

Andrei HMBE: Există o reţetă a succesului? Ce sfaturi aveţi pentru cei care vă au ca şi idol?
Anastasia Soare: Multă muncă! În cartea Outliers se spune – ca să ajungi să fii maestru în ceea ce faci, că faci make-up sau orice altceva, trebuie să practici acelaşi lucru de cel puţin 10.000 de ori. Cum am mai spus, practica este cheia succesului. Dar trebuie să fii determinat, pentru că sunt zile în care ajungi acasă şi simţi că ai ajuns la capătul puterilor, îţi spui: – Gata! Renunţ!. Chiar şi atunci, trebuie când te trezeşti dimineaţă să uiţi ce ai spus cu o seară în urmă şi să o iei de la capăt pentru că nu sunt tot timpul lauri peste tot. Trebuie să fii determinat, foarte perseverent, să nu te laşi influenţat, pentru că sunt foarte multe persoane sau lucruri care te trag în jos şi te intimidează; nu trebuie să le laşi să te afecteze şi tu să îţi continui drumul către succes.

Andrei HMBE: Ce planuri aveţi pentru viitor? Pregătiţi deschideri de noi saloane? Produse noi?
Anastasia Soare: Absolut! În luna August vom lansa Stick Foundation, urmând ca la fiecare două luni jumate să lansăm noi produse. În următoarele luni ne vom extinde în Europa prin Sephora, mai întâi pe 23 august în cele 100 de magazine din Franţa, apoi în toată Europa. Vrem ca produsele Anastasia Beverly Hills să fie peste tot în lume. Aceasta este dorinţa noastră.

Nu am simţit cum a trecut timpul, ma simţeam parcă într-o altă lume şi nu îmi doream să se mai termine; dar ca toate lucrurile frumoase, ajunsesem la finalul unei experienţe superbe. La sfârşitul interviului Mădălina, cea mai bună prietenă şi cea mai mare fană a blogului a fost răsfăţată de mâinile doamnei Anastasia primind indicaţii persoanalizate pentru a avea sprâncene perfecte, ea înăşi fiind pasionată de arta conturării sprâncenelor. DSC_0111Sunt un adevărat fan ABH, iar aceasta întâlnire m-a fascinat şi m-a motivat extraordinar. Mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc o persoană atât de prietenoasă şi de deschisă, care îmi demonstrează că visele devin realitate, iar hainele, bijuteriile, cosmeticele scumpe şi succesul internaţional nu trebuie să afecteze inima şi personalitatea unei persoane. O adevărată inspiraţie! Sper să mai am ocazia să discutăm şi într-o dată viitoare.

Dacă aveţi ocazia să treceţi pragul saloanelor ABH din  Bucureşti sau Constanţa nu ezitaţi să o faceţi, să încercaţi produsele şi serviciile, deoarece vă asigur că veţi rămâne impresionaţi! Produse şi servicii de cea mai înaltă clasă! Mai multe detalii despre acestea în articolele viitoare! xo

Reclame

27 de gânduri despre “Primul salon Anastasia Beverly Hills din Constanţa | Interviu Anastasia Soare

 1. Foarte frumos interviu! M-am bucurat sa aflu atatea lucruri interesante si ca lanseaza noi produse! Felicitări pentru îndeplinirea acestui vis! Mult succes in cariera!

  Apreciază

 2. Bravo pentru articol, de mult nu am mai citit despre ea ceva asa complet, inclusiv cu film. Pe Anastasia eu am descoperit-o acum multi ani in ceva reportaj TV facut de cei din afara, cand am aflat ca e romanca am ramas masca. Imi place ce a zis cu miile de creme, de la alte celebritati in zona de beauty am auzit acelasi lucru ca excesul de creme de buna calitate nu fac decat bine :)).

  Apreciază

 3. Ce articol, ce interviu, super ,felicitari pentru tot ,felicitari romanilor care ne fac sa fim mandri cu ei ,cu ceea ce pot ei realiza la un nivel mai mic sau la unul mai mare . Cu siguranta ai fost fericita ca ai reusit acest interviu . ❤

  Apreciază

 4. Foarte frumos interviul,doamnei Anastasia ii doresc mult succes cu noul salon si ma simt inca odata mandra ca sunt romanca din cauza acesto oameni care construiesc in tara noastra ceva atat de frumos. Felicitari pentru articol.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s