iWHITE2 Instant – Albirea dinţilor acasă

Bună fetelor! Îmi era dor sa particip la o campanie de testare BuzzStore, aşa că dacă tot îmi făcuse cu ochiul kit-ul pentru albirea dinţilor, am zis să mă înscriu şi să îl încerc. În acest moment pe site se derulează şi alte campanii interesante aşa că dacă încă nu aţi aflat de BuzzStore şi de campaniile pe care le derulează în online sau mai bine spus, dacă doriţi să încercaţi absolut gratuit produse fel de fel, atunci vă puteţi înscrie în comunitate accesând acest link , iar mai apoi tot ce trebuie să faceţi este să fiţi cu ochii pe site şi pe pagina lor de facebook, pentru a vă înscrie în campanii.

Datorită BuzzStore am reuşit să testez produse noi care mi-au devenit mai apoi indispensabile, uşurându-mi viaţa! Au derulat până acum o mulţime de campanii ingenioase cu produse cât m,ai interesante şi diversificate, iar în ultimul timp diversitatea şi numărul campaniilor a crescut fabulos. Campaniile au mecanism unic şi foarte plăcut care mă ambiţionează să nu ratez nicio campanie şi sunt sigură că nu sunt singura.

Pentru fiecare campanie există un număr fix de locuri, iar în funcţie de fişa de înscriere în campanie pe care o completezi, poţi sau nu să fii acceptat. Am participat cu multa speranţă şi la campania iWhite2  Instant, sperand să îmi văd numele pe lista celor 200 de norocoşi care vor testa kit-ul pentru albirea dinţilor şi m-am bucurat foarte tare când mi-am văzut numele pe site.

Coleţelul a venit prin curier direct la uşă la data stabilită, iar eu am fost mai mult decât pregătită să îmi albesc dinţii. Kit-ul Buzzerului conţinea 3 produse FullSize, Kit-ul complet de albire al dinţilor iWhite2 Instant, mai exact, o cutie cu 10 benzi pentru albirea dintilor (sus-jos), o pastă de dinţi şi o apă de gură. Pe site mai scria de încă două produse dar nu le-am găsit în pachet.

fullsizeoutput_103

Benzile iWHITE sunt foarte subţiri şi confortabile, au marime universală,  vin deja umplute cu gel activ de albire, acest aspect fiind foarte important deoarece nu putem greşi la dozarea produsului şi nici nu facem mizerie. Sunt ambalate individual si le putem folosi in zile consecutive sau de fiecare data când considerăm că este necesar. Vin câte două pe folie, una pentru dinţii de sus şi cealaltă pentru cei de jos.

Gelul din benzi este o sursă solubilă de calciu care fortifică dinţii. deci nu avem de ce să ne facem griji că dinţii se vor sensibilza sau astfel de lucruri cum se întâmplă în cazul altor tratamente de albire.  Acesta este un tratament rapid, benzile nu necesită curăţare sau fierbere, folosirea seringilor sau măsurarea cantităţilor de gel şi nici folosirea acelui aparat cu lumină albastră. Benzile au fost create pentru a albi atât partea din faţă cât şi partea din spate a dinţilor, sunt uşor de purtat şi de folosit

Modul de folosinţă:

  1. Spală-te pe dinţi cu pasta şi apa de gură din kit înainte de fiecare aplicare.
  2. Asigură-te ca mâinile sunt curate şi uscate.
  3. Scoate banda umplută cu gel din ambalaj şi poziţioneaz-o pe dinţi. Asigură-te că gelul a intrat în contact cu suprafaţa dinţilor. Atât dinţii de sus cât şi cei de jos pot fi albiţi în acelaşi timp.
  4. Închide gura uşor. Atenţie! Nu strânge cu dinţii prea tare deoarece rişti să îndepărtezi gelul din interiorul benzii. Evită sa înghiţi gelul.
  5. Îndepărtează benzile dupa 20 de minute şi aruncă-le la coşul de gunoi. Clăteşte uşor cu apă pentru a te asigura că nu a rămas gel pe dinţi şi gingii.

După doar 20 minute poţi vedea diferenţa. Pentru rezultate uimitoare de pana la 8 nuanţe mai albi, produsul se poate folosi pâna la 5 zile consecutive sau ori de cate ori ai nevoie. Benzile pentru albire iWhite 2 Instant nu se pot refolosi.

Experienta mea cu acest produs.
Am folosit 5 zile consecutiv aceste benzi şi pot spune că se vede o îmbunătaţire. Albul dinţilor este cu câteva nuanţe mai alb. Nu cu 8 atât cât se preconizează pe hârtie, poate pentru că dinţii mei erau deja destul de albi, dar se vede o îmbunătăţire. Nu am nicio sensibilitate din cauza acestora şi cu siguranţă le voi achiziţiona pentru a le folosi atunci când simt că am nevoie.

fullsizeoutput_100

Primul pas al acetui chit, pasta de dinţi iWHITE cu efect de albire ce foloseşte tehnologia PAP pentru utilizarea zilnica.  Albeste în profunzime suprafaţa din faţa şi spate a dinţilor, previne apariţia petelor, şi restaureaza smaltul dintilor.

PAP este o substanţă de albire ce contribuie la curăţarea eficientă şi în profunzime a dinţilor. Un studiu clinic desfăşurat pe o perioadă de 30 de zile arată ca PAP  este 100% sigur pentru dinţi, smalţ şi gingii. PAP este o noutate în industria cosmeticii dentare ce acţionează ca o moleculă ce transformă în bucăti mici particulele care determină decolorarea dinţilor şi suprimă creşterea bacteriilor din cavitatea bucală fără a da vreo şansă apariţiei plăcii dentare.

Pasta de dinti  IWHITE  instant conţine micro-cristale speciale de curăţare ce au un efect de polish intens. Restaurează şi accentuează albul natural al dinţilor. Pasta de dinţi este recomandată pentru adulţi şi copii peste 12 ani, se foloseşte după fiecare masă sau cel puţin de două ori pe zi.

Experienta mea cu acest produs:

Am folosit-o după fiecare masă şi sunt foarte mulţumită de ea. Eu personal folosesc doar acest gen de paste de dinţi – cu efect de albire şi rezultatele au fost satisfăcătoare. Cu siguranta o voi achiziţiona şi pe aceasta.

fullsizeoutput_102

Apa de gură cu efect de albire are efect imediat de strălucire datorită tehnologiei de albire cu triplă acţiune. Conţine blue covarine ce formează un voal subţire pe suprafaţa dintelui în timpul clătirii. Blue covarine modifică modul în care lumina se reflectă asupra dinţilor, oferind un efect de albire imediat.

Hexametafosfatul îndepărtează şi previne apariţia plăcii. Studiile clinice au arătat că acest ingredient activ este ideal pentru îndepartarea plăcii. Ca şi celălalte produse şi acesta conţine substanţa PAP folosită în procesul de albire.

Produsul se agită înainte de folosire pentru a activa ingredientele cu triplă acţiune.   Se recomandă adulţilor şi copiilor peste 12 ani de două ori pe zi, după periaj. Clătiţi gura timp de 30 secunde. Nu înghitiţi!

Experienţa mea cu acest produs:

Folosite împreuna au dat rezultate foarte bune, mi-am făcut o părere foarte bună despre produsele primite şi deja le-am recomandat prietenilor.

fullsizeoutput_fd

Ceea ce face Kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite2 Instant special, este că nu conține peroxid de hidrogen (apă oxigenată), substanță care în anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților şi al gingiilor. În plus, datorită complexului de hidroxiapatită, kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite2 Instant fortifică și restaurează smalțul dentar. Astfel, depozitele de calciu din compoziție formează o peliculă care îmbracă dinții, oferindu-le un aspect natural și sănătos.

Iata mai jos o comparaţie înainte şi după:Untitled-2s

Eu zic că merită încercat deoarece rezultatele se pot observa cu ochiul liber şi este sigur. Mă bucur că am avut ocazia să îl încerc şi cu siguranţă îl voi folosi şi cu altă ocazie.

Voi ce metode pentru albirea dinţilor care să dea rezultate folosiţi sau aţi folosit?

Reclame

2 gânduri despre “iWHITE2 Instant – Albirea dinţilor acasă

  1. wooow, Asa efecte?? chiar imi facea cu ochiul cand il vedeam la sensiblu si nu mi l-am luat inca, il folosesc pe cel de la colgate, stiloul, dar nu pot spune ca sunt rezultate wow. Ceea ce mi se pare putin ciudat e daca pozele inainte/dupa chiar sunt reale fiindca rujul de pe buze este la fel in ambele poze. Stiu ca ai spus pe facebook ca ai oprit ultima banda pentru a scrie pe blog si ma gandesc ca erai data cu ruj inainte sa pui banda.Daca chiar astea sunt rezultatele sigur trebuie sa mi-l iau :))
    Te pup , Elena :**

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s