„Şcoala micilor vedete” – Pepiniera marilor vedete de mâine

Mămici, dacă cumva vă întrebaţi în ce activităţi să vă mai implicaţi picii pentru a-i distrage de la telefon şi jocurile pe calculator, iată că vin cu veşti bune pentru voi. Dacă de când vă ştiţi v-aţi dorit ca şi copilul vostru să fie un artist, să ajungă o mare vedetă, rugăminţile vi s-au ascultat, deoarece în Constanţa s-a deschis un loc nou şi primitor pentru cei mici – „Şcoala micilor vedete”.

Aceasta pune la dispoziţia copiilor dumneavoastră, cursuri de modeling, actorie, muzică, dans şi tenis. Şcoala deţine un adevărat arsenal de cunoştinţe şi tehnici pentru o viitoare carieră de succes în lumina reflectoarelor. Iată mai jos de ce se pot bucura mai exact copiii în cadrul cursurilor.
La cursul de modeling copiii vor învăţa mersul pe podium, să pozeze şi vor avea parte de o sedinţă foto profesională, gratuită. De asemenea toţi copiii vor fi incluşi în catalogul anual al agenţiei. 
La cursul de actorie vor parcurge lecţii de dicţie, îşi vor cizela postura scenică şi vor descoperi marii dramaturgi români.
La cursul de dans vor învăta mişcări coregrafice pentru videoclipuri, coregrafii, iar la cursul de muzică îşi vor dezvolta urechea muzicală şi tehnicile vocale pentru a putea cânta pe negativ, în condiţii de concert, piese atât din repertoriul românesc cât şi cel internaţional.

17796031_306276446455429_3251702839391172602_n

Pe parcursul cursurilor copiii se vor bucura de participarea în prezentări de modă, scenete de teatru, concursuri de dans şi multe alte evenimente atractive pentru copii, experienţe ce îi vor dezvolta personalitatea şi dorinţa de avansare!

Opţional se organizează cursuri extraordinar de interesante, cum ar fi:

Cursuri de tenis ce ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor oferindu-le şansa de a învăţa şi practica tainele sportului „alb”.

În premieră, şcoala vă pune la dispoziţie şi un Curs de Mass-media pentru copiii cu vârsta minimă de 12 ani. La acest curs cei mici vor fi iniţiaţi în tainele meseriei de reporter/prezentator TV. După curs vor avea o bază teoretică extrem de solidă cu care vor putea face faţă cu brio oricărui stagiu de practică din orice televiziune locală sau naţională. Înscrierile au început!

16425989_281654048917669_2433717293804761224_n

Mai există o latură cu totul specială: curs de motricitate, coordonare şi dans pentru copiii din spectrul autist, cu deficit de atenţie, hiperactivitate, tulburări de vorbire. Copiii la curs sunt însoţiţi de terapeuţii lor.

O şcoală ce le cuprinde pe toate şi care promite să facă din micile voastre vedete, marile vedete de mâine. Pentru că cursurile nu se ţin singure, sub numele acestei şcoli s-au adunat cei mai buni profesori în domeniu, din judeţul Constanţa, după cum urmează:
Actorie: Andrei Cantaragiu – actor Teatrul de Stat Constanţa;
Modeling + Curs media: Alexandra Panait – fost model profesionist şi prezentator TV;
Muzică: Bogdan Caragea – multiple premii şi distincţii la numeroase concursuri;
Dans: Lavinia Giurca – triplu medaliată la campionatele de dans.
Tenis: Cozmin Panait

Conceptul este unul unic în Constanţa deoarece cei mici au ocazia sa studieze 4 materii simultan (actorie, muzică, dans, modeling), activităţi ce-i va dezvolta enorm şi-i va pregăti pentru viitor. Luni se alternează orele de actorie cu cele de modeling, iar miercuri orele de dans cu muzica.
Programa cursurilor este atent studiata astfel încat cei mici să nu fie sub nicio formă suprasolicitaţi, să vină de plăcere la cursuri, fiindu-le insuflată dragostea pentru aceste domenii. Cursurile sunt distractive şi oferă o cantitate bine-gândită de informaţie la fiecare oră.

Sunt sigură că v-am atras atenţia până acum, însă ştiu că mai mereu este totul până la bani, dar nu trebuie să faceţi griji de contribuţia financiară pentru aceste cursuri, chiar dacă acesta este un aspect destul de important, preţurile sunt cele mai mici din Constanţa. Doar 150 de lei pe lună pentru toate materiile.

Pentru mai multe detalii puteţi vizita pagina de facebook a şcolii „Şcoala micilor vedete” unde puteţi găsi informaţii şi filmuleţe cu actualii cursanţi, sau la numărul de telefon 0726778872.

Ajută-ţi copilul să devină o mică stea! Poate chiar copilul tău va fi următoarea stea internaţională, nu ati văzut câţi artişti de rang internaţional a dat oraşul nostru?

Bucuraţi-vă si de promoţiile de început! xoxo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s