Welcome to your Color –  Wonderland! | Descoperă trendul care ți se potrivește cu Douglas în VIVO! Constanța

Welcome to your color_Wonderland_CoverFacebookNew season, new me! Cu acest motto trebuie să începem fiecare anotimp. Iar dacă este sezon nou, avem colecții noi și tendințe la fel de noi, de care orice femeie (sau bărbat) ar trebui să țină cont.
Spunem că purtăm de fiecare dată ceea ce ne stă bine și ni se potrivește, și nu ceea ce se poartă, însă dacă luăm trendurile și le adaptăm propriului stil putem face minuni, ne descoperim și scăpăm de monotonie. Dacă casele de modă prezintă fel și fel de trăznăi pe podiumuri, asta nu înseamnă că vom lua ținutele, machiajele sau coafurile așa cum sunt prezentate în cele mai multe cazuri. Luăm culori, modele, texturi și alte elemente, pe care le adaptăm stilului nostru, astfel încât să ne simțim bine cu noi înșine.

Prin modă și machiaj găsim un mod de exprimare care ne ajută să ne descoperim propria persoană, prin aceste căi reușim să ne facem remarcați și să ne descoperim individualitatea. De cele mai multe ori, poate nu îți iese, din necunoștință sau din nebăgare de seamă, de aceea cel mai bine este să apelezi atunci când ai dubii la un profesionist; el îți poate oferi sfaturi personalizate care te vor pune în valoare scoțând tot ce-i mai bun din tine.  O să spuneți … „Asta dacă ai cu ce!…”, poate pentru că de cele mai multe ori astfel de servicii costă considerabil, însă mai există și evenimente speciale, de care trebuie să profităm.

De aceea VIVO! Constanţa, alături de specialiștii Douglas organizează în weekend-ul 14 – 15 octombrie  „Welcome to your Color –  Wonderland!”, un eveniment dedicat tuturor femeilor care își doresc să descopere care este machiajul potrivit lor în funcție de conturul feței, al ochilor sau al tenului. Dacă acum ceva timp experții au oferit în aceeași locație sfaturi în modă acum a venit și rândul iubitoarelor de machiaj.

Un machiaj bine realizat îți oferă încredere în tine și spor în ceea ce faci, mai ales dacă este însoțit de un zâmbet; astfel, dacă dorești să afli care sunt tendințele acestui sezon, sau ai dubii în privința machiajului pe care îl porți zi de zi și îți dorești să îl îmbunătățești, ori pur și simplu te apasă o întrebare ce ține de acest domeniu, ești mai mult decât binevenit/ă la evenimentul „Welcome to your Color –  Wonderland!” din VIVO! Constanţa unde vei găsi răspuns la toate întrebările tale. Astfel, în intervalul 13:00 – 19:00, în zona intrării numărul 3 a centrului comercial, toți vizitatorii au ocazia să participe la sesiuni de informare și machiaj oferite de specialiști în domeniu. Pentru a-ți asigura un loc sună de acum pentru o programare, la numărul de telefon 0341 452 907 sau direct în magazinul Douglas. Toate serviciile sunt GRATUITEMai mult, posesorii de card Douglas beneficiează în aceast week-end de o reducere de 25% la cumpărarea a trei produse Douglas Collection sau 15% reducere la cumpărarea a două produse din aceeași colecție Douglas. 

În plus participantele vor avea ocazia să se întâlnească și să primească sfaturi de la invitații speciali ai evenimentului – specialiști în beauty și colegi din blogosferă națională și locală, alături de subsemnatul, coautor al blogului homemadebyelena și make-up artist Andrei Câmpanu.

Pentru mai multe detalii consultati site-ul sau pagina de Facebook VIVO! Constanța.

Presimt că va fi un eveniment foarte frumos așa că zic să nu mai așteptați și să vă faceți o programare deoarece aveți numai lucruri frumoase de învățat și experimentat. Vă pup și vă doresc un week-end frumos și colorat! xo
Welcome to your color_Wonderland_Afis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s