Despre noi

Proiectul homemadebyelena.com este un proiect de suflet, coordonat în familie de o mătuşă şi un nepot. Dragostea amândurora pentru frumos s-a împletit şi a dat naştere acestui blog. Pe blog se discută teme te beauty, fashion, artă şi tot ceea ce ne place. Este un loc în care ne simţim bine şi prin care putem împărtăşi trăiri, experienţe şi stări. Sperăm să-i molipsim şi pe cititorii noştri cu o stare continuă de bine.

Elena Voinea
Blogger, Youtuber, Make-up Artist

În 2012 a început întreaga călătorie în această lume. Indrăgostită de lumea culorilor şi a machiajului şi fascinată de măiestria americancelor ce activau în domeniu, sfioasă, am deschis fără prea multe speranţe canalul de Youtube, urmat de pagina de facebook, apoi blogul. Cu timpul, dorinţa de afirmare şi pasiunea, m-au făcut să fiu perseverentă şi să cresc frumos, zic eu. Pun multă pasiune şi dăruire în tot ceea ce fac pentru că îmi doresc ca de fiecare dată să depăşesc orice aşteptare.
Sunt născută pe 2 octombrie 1980, deci am 36 de ani, am crescut în comuna Cumpăna a judeţului Constanţa, iar în acest moment locuiesc în oraşul Venlo din Olanda, ţară în care locuiesc de mai bine de 10 ani. Chiar şi aşa, vizitez cel puţin odată pe an România. Sunt căsătorită, iar momentan nu am copii. Împreună cu soţul meu administrăm o afacere, eu ocupându-mă şi de contabilitatea acesteia. Blogging-ul, Youtube-ul şi Machiajul sunt pasiuni ce îmi ocupă foarte mult timp, dar reuşesc să îmi organizez timpul în aşa fel încât să mă pot bucura de toate. În 2013 am absolvit Şcoala de make-up Melkior, devenind make-up artist cu acte în regulă.
În materie de blogging am colaborat cu o mulţime de firme din România, nume importante, având împreună colaborări frumoase şi de durată.
În 2015 am organizat la Constanţa prima Întâlnire oficială a Bloggerilor Constănţeni, eveniment ce s-a bucurat de un feed-back pozitiv.
Tot în 2015 am apărut împreună cu Andrei în emisiuni difuzate de televiziunile TV Neptun şi Antena 1, unde am dezbătut teme de blogging, beauty şi fashion.

Andrei Câmpanu
Blogger, Youtube Asisstant, Make-up Artist etc.

Sunt născut pe 04 noiembrie 1994, deci am 23 de ani. În 2013 am terminat liceul cu profil economic si sunt absolvent al Facultăţii de Drept din  Constanţa. Locuiesc în comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, de când mă ştiu.
De 12 ani dansez într-un ansamblu de dansuri populare şi pentru o perioadă am practicat şi dans sportiv. Încă de mic sunt obişnuit cu lumina reflectoarelor.
Sunt voluntar la cateva asociaţii şi ONG-uri locale.
Ca şi jurnalist am realizat articole pentru reviste şcolare şi reviste locale. Chiar dacă nu mă mai pasionează am şi câteva poezii publicate într-o culegere de poezie.
Cu partea de beauty şi fashion am avut tangenţe încă de mic, ţin minte chiar câteva întâmplări amuzante petrecute încercând să realizez coafuri în capetele pe care reuşeam să le conving să se lase pe mâna mea. Prima dragoste a fost părul şi hairstyling-ul, încă există, dar i s-a cam dus din intensitate, machiajul luându-i locul. Cu machiajul am făcut cunoştinţă la 16 ani, iar la 17, de 8 martie am avut prima tentativă advărată de a machia pe cineva. Până atunci machiasem, doar experimental, ochii mamei sau ai bunicii. După 8 martie, machiajul meu de începător având un real succes, am început să fiu tot mai căutat, urmând ca mai apoi experimentele să devină ceva serios, din care, după nu foarte mult timp am început să şi câştig.
În 2016 am reuşit să-mi acord mai mult timp, investind în cursuri şi calificări de beauty, astfel devenind Make-up Artist şi Hair Stylist, avizat.
O altă pasiune este fotografia, deţin un aparat DSLR ce mă ajută în surprinderea celor mai interesante momente ale vieţii.

Îmi plac provocările, noutăţile, evenimentele, mondenul, tot ce ţine de frumos, sunt un artist convins, un autocritic perfecţionist. Consider că mă pot schimba după caz, pot activa în mai multe domenii, având o experienţă şi cunoştinţe destul de vaste.

În lumea virtuală am început ca şi editor, asistent de producţie pentru youtube şi „grafician”. La început, ca peste tot, nu prea ştiam ce fac dar m-am dezvoltat pe parcurs. Acum toată grafica, edit etc., de pe toate paginile, îmi aparţin (cu excepţia dăţilor când nu am timp şi îşi mai încearcă Elena skills-urile în Photoshop, şi bineînţeles cu excepţia videoedit-ului care este tot domeniul ei).

Acest blog a fost ideea mea, ce a pornit ca un proiect HTML pentru liceu. Cu timpul a devenit un lucru serios şi mulţumesc doamnei profesor pentru asta.

În realizarea materialelor încercăm să ne consultăm unul cu celălalt, mai mereu ne contrazicem, dar încercăm de fiecare dată să oferim conţinut de calitate.

De altfel eu sunt şi P.R.-ul homemadebyelena, aşa că dacă doriţi să luaţi legătura cu acest blog, ajungeţi automat la mine. Pe această cale îmi cer scuze persoanelor pe care le-am speriat la telefon, şi care se aşteptau ca la capătul celălalt al liniei să se afle o voce suavî și feminină. Chiar şi pe mail, atunci când Elena nu are timp să o facă, chiar dacă răspund în numele ei, sunt acolo.

Dacă aveţi întrebări sau curiozităţi despre noi aşteptăm întrebările voastre în secţiunea de comentarii de mai jos, astfel vom putea aduce completări acestei descrieri. xo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s